Urheilu & Ulkoilu Tarvikkeet

Puhelimien ja tablettien kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Toimitamme tilaukset nopeasti varastoltamme matkaan..

Tuotteet

38 tuotetta

Puhelimen urheilu ja ulkoilu kotelot ja tarvikkeet

Puhelimen urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

Mobiililaitteisiin yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että puhelimen urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Puhelin on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyöräiltäessä puhelimen polkupyöräteline on huomattavasti käsivarsikoteloa parempi ratkaisu, koska puhelinteline sopii pyörään kuin pyörään ja se pitää puhelimen näytön koko ajan paremmin esillä. Pyörätelineitä on erilaisia: runkoon kiinnitettävä runkoteline ja tankoon kiinnitettävä tankoteline, joten löydä sinun puhelimeesi mielekäs tankoteline. Juokseminen ja lenkkeily ovat trendikkäitä urheilulajeja, mutta juoksutrikoissa ei ole kunnollista taskua avaimille, puhelimelle ja rahoille. Tämän ongelman korjaa vyötärölle asetettava juoksuvyö, juoksupussi tai vyölaukku. Juoksuvyö on kompakti, eikä haittaa liikuntasuoritusta, minkä lisäksi siinä kulkee kaikki tarvittavat pikku esineet helposti mukana, kuten puhelin ja avaimet. Vesillä liikuttaessa Sony Xperia XZ kannattaa suojata roiskeilta vesitiiviillä puhelimen suojapussilla. Roisketiivis suojapussi pitää laitteesi kuivana ja ehjänä kaikista kovimmassakin vesisateessa.

Urheilu- ja ulkoilutuotteet pitävät puhelimen mukana kaikista kovimmassakin menossa, minkä lisäksi näet mobiililaitteestasi esimerkiksi kuljetun matkan näppärästi.

Mobiililaitteiden urheilu- ja ulkoilutuotteet sekä muut toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.