Takaisin

Tuotekuvat

  • Apple iPhone 6 / 6s Lux Suojakuori, Ruusukulta
  • Apple iPhone 6 / 6s Lux Suojakuori, Ruusukulta
  • Apple iPhone 6 / 6s Lux Suojakuori, Ruusukulta Apple iPhone 6 / 6s Lux Suojakuori, Ruusukulta

Apple iPhone 6 / 6s Lux Suojakuori, Ruusukulta

Arvostelut

0/5 tähteä

Ei saatavilla

Normaali toimitus: ma 4 joulu - ke 6 joulu

Pidä Apple iPhone 6 / 6s puhelimesi turvassa kolhuilta sekä naarmuilta ja näytä samalla säkenöivän hyvältä. Ruusukultainen Lux suojakuori sopii sinulle, joka haluat suojata puhelimesi sirosti, mutta samalla upeilla kiiltävillä yksityiskohdilla. Tässä kuoressa on suojaavuutta ja tyyliä!

Kiiltävät reunat yhdistyvät siroon muotoiluun

Lux suojakuoren takaosa on läpinäkyvä ja kiiltäväpintaiset reunat luovat tyylikkään hohdon ympäri kuorta. Puhelimesi erottuu joukosta edukseen ja on samalla mukavan siro pitää kädessä. Täydellisesti puhelimen päälle istuva kuori painautuu paikoilleen napakasti ja kaikki toiminnot näppäimistä kameraan sekä latausporttiin ovat aina helposti käytettävissäsi.

Pehmeästä materiaalista saa varman otteen

Lux suojakuori on valmistettu super kestävästä TPU-muovista, jonka parhaita ominaisuuksia ovat luistamattomuus, kestävyys ja joustavuus. Kuori kestää käyttöä hyvin ja säilyy hohdokkaana. Pehmeä materiaali tarjoaa miellyttävän ja erinomaisen otteen, joten puhelimesi ei pääse liukumaan pöydältä tai kädestä kovinkaan helposti.

9,99€

TukkuClub hinta 9,49€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!