Takaisin

Tuotekuvat

  • Apple iPhone 12 / 12 Pro 3MK FlexibleGlass Panssarilasi, Kirkas
  • Apple iPhone 12 / 12 Pro 3MK FlexibleGlass Panssarilasi, Kirkas Apple iPhone 12 / 12 Pro 3MK FlexibleGlass Panssarilasi, Kirkas

3MK

Apple iPhone 12 / 12 Pro 3MK FlexibleGlass Panssarilasi, Kirkas

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ke 17 heinä - pe 19 heinä

Erinomainen suojaavuus

Apple iPhone 12 / 12 Pro mallin 3MK FlexibleGlass on alle puoli millimetriä paksu näytönsuoja, jota on vaikea nähdä ja tuntea sormella. Tämän ansiosta sinulla on tunne, että sormesi liukuu näytölläsi. 3MK FlexibleGlass vahvistaa näyttöäsi 250 %. Hybridinäytönsuoja imee iskuenergian ja suojaa näyttöä tehokkaasti, eikä se sirpaloidu. Lisäksi hybridilasimme voidaan kiinnittää nopeasti ja täydellisesti näyttöön kätevien Fit-In-asennustarrojen avulla. Pidä huolta turvallisuudestasi FlexibleGlass™ kestää erittäin hyvin naarmuja ylimääräisen keraamisen kerroksen ansiosta, joka takaa 7H lasin kovuuden. FlexibleGlass™ ei vain suojaa älypuhelimesi näyttöä, vaan myös huolehtii turvallisuudestasi. Flexin erityinen antibakteerinen pinnoite varmistaa suojan viruksia ja bakteereja vastaan. Kosketamme älypuhelimen näyttöä useita kymmeniä kertoja päivässä, siksi ei kannata ajatella vain laitteemme turvallisuutta, vaan myös omaa turvallisuuttamme. Lisäksi oleofobisen pinnoitteensa ansiosta näyttö on suojattu lialta. Käytä luotettavaa hybridinäytönsuojaa ja unohda kaikki piilevät vaarat käyttäessäsi älypuhelinta! Mikään ei ärsytä enempää kuin reagoimaton näyttö. Varmistimme, että FlexibleGlass™ reagoi täydellisesti sormen kosketukseen. Jos haluat pelata pelejä puhelimellasi, valitse hybridimme.

19,99€

TukkuClub hinta 18,99€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!