Takaisin

Tuotekuvat

  • Apple iPad Pro 12,9" (2020-2021) Panssarilasi
  • Apple iPad Pro 12,9" (2020-2021) Panssarilasi Apple iPad Pro 12,9" (2020-2021) Panssarilasi

Apple iPad Pro 12,9" (2020-2021) Panssarilasi

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ma 25 syys - ke 27 syys

Tabletin panssarilasi suojaa tabletin näyttöä tehokkaasti siihen kohdistuvilta iskuilta ja naarmuilta, säilyttäen samalla tavallisen tuntuman näytössä. Panssarilasin kanssa näytön klikkailu ja tabletin käyttö onnistuu kuten ennenkin, mutta turvallisemmin. Näyttö on tabletin herkin osa, joten iskunkestävän panssarilasin käyttö on suositeltavaa.

9H vahvuinen panssarilasi on huomaamaton

Panssarilasin asentaminen on helppoa ja kiinnitettynä sen paikallaanoloa hädin tuskin huomaa. Super ohut panssarilasi on valmistettu useasta kerroksesta maksimaalisen iskunkestävyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. 9H vahvuinen panssarilasi suojaa näyttöä tehokkaasti, eikä se rikkoontuessaan pääse sirpaloitumaan.

Maksimoi suojaus käyttämällä yhdessä kotelon kanssa

Tabletin panssarilasi kiinnittyy näytön päälle tukevasti, eikä jätä siihen minkäänlaisia jälkiä irrotettaessa. Suosittelemme käyttämään tabletin panssarilasia yhdessä suojakotelon kanssa, jolloin suojaavuus on erinomaisella tasolla. Tällöin voit olla huolettomammin ja välttää tabletin naarmuuntumisen, jopa rikkoutumisen!

15,99€

19,99€
TukkuClub hinta 15,19€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!