Puhelimen Näytöt

Onko puhelimeesi näyttö rikki? Etkö haluaisi maksaa uudesta näytöstä tai sen vaihdosta suuria summia? Vakuutus maksaisi, mutta omavastuu on liian suuri? Ratkaisu tähän on korjata puhelin itse! Vaihtamalla rikkinäisen näytön itse, voit säästä jopa 80% verrattuna vakuutuksiin tai tavallisiin korjauskuluihin

Tuotteet

108 tuotetta

Puhelimen näytön vaihto – miksi se kannatta tehdä itse?

Puhelimen näytön vaihtaminen onnistuu meiltä kaikilta ongelmitta. Siksi onkin jo aika kertoa miksi Sinunkin kannattaa vaihtaa rikkinäinen näyttösi itse ja säästät samalla helposti yli puolet näytön vaihtamisen kuluihin verrattuna, mutta samalla säästät myös luontoa ja ympäristöä. Kaikki tämä onnistuu käytännössä 30 minuutin työllä, joten ei kuulosta pahalta eikö vain?

Puhelimen näytön vaihtamisessa tärkeää on, että sinulla on laadukas varaosa, eli tässä tapauksessa näyttö, sekä hyvät ohjeet ja tarvittavat muut asiat ja esineet kuten työkalut ja kiinnitystarvikkeet eli yleensä elastista liimaa. Kun tilaat meiltä uuden näytön, on siinä aina täysi tyytyväisyys takuu ja tietysti myös 12 kuukauden valmistajan myöntämä takuu. Varaosat ovat käytännössä aina alkuperäistä varaosaa vastaavia, eli sinun ei tarvitse huolehtia sitä huonontuuko puhelimesi tavalla tai toisella. Näytön mukana on myös aina työkalut ja tuotesivulta löydät kattavan ohjevideon, jonka avulla vaihtaminen onnistuu vuoren varmasti.

Näytön korjaaminen eli vaihtaminen on yllättävän helppoa

Syy miksi suosittelemme näytön vaihtoa itse, on yksinkertainen. Hankalin vaihe on itse rikkinäisen osan irrottaminen, mutta koska tässä tapauksessa näyttö on jo rikki, ei sen hajoamista tarvitse aivan hirveästi varoa! Näyttö on kiinni rungossa elastisella liimalla, ja kun tuohon rungon ja näytön väliin pääsee käsiksi, alkaa homma sujumaan kuin itsestään. Jos vanhan osan vain saa irti huolellisesti, on uuden korvaavan osan paikalleen laitto helppoa ja nopeaa, jonka jälkeen puhelin onkin pian kasassa.

Paljonko puhelimen näytön vaihtaminen maksaa?

Huoltoliikkeessä rikkinäisen näytön vaihtaminen maksaa yleensä vähintään 100€, luultavasti lähemmäs 200€. Tässä tullaankin yleisimpään syyhyn siinä, miksi se kannattaa vaihtaa itse. Säästö on helposti yli 100€ vain 30 minuutin työllä. Edullisimmat tuotteet valikoimissamme maksavat noin 30€ ja kallimpien osien hinta voi kohota jopa useisiin satoihin euroihin. Hinta riippuu luonnollisesti siitä, kuinka uusi puhelin on kyseessä ja esimerkiksi siitä, miten kaareva puhelimen etuosa on. Kaarevareunaiset näytöt ovat todella kalliita valmistaa ja siksi varaosatkin näissä puhelinmalleissa ovat huomattavasti kalliimpia.

Me täällä Mobiilitukussa olemme suojanneet asiakkaidemme puhelimia jo yli 200 000 laitteen verran ja nyt on aika myös antaa muuten toimiville laitteille uusi elämä. Tilaa siis varaosat jo tänään ja olet varmasti tyytyväinen! Meiltä saat aina 0€ toimituksen ja asiantuntevan henkilökunnan auttamaan sinua asentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Jos innostuit, löytyy meiltä myös puhelimen akut ja puhelimen takakannet joiden avulla teetkin puhelimestasi aivan uudenlaisen!