Takaisin

Tuotekuvat

  • Xiaomi Poco X5 5G / Redmi Note 12 5G Suojakuori Kaulanauhalla, Kirkas
  • Xiaomi Poco X5 5G / Redmi Note 12 5G Suojakuori Kaulanauhalla, Kirkas Xiaomi Poco X5 5G / Redmi Note 12 5G Suojakuori Kaulanauhalla, Kirkas

Xiaomi Poco X5 5G / Redmi Note 12 5G Suojakuori Kaulanauhalla, Kirkas

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ma 24 kesä - ke 26 kesä

Hyvä suojaavuus

Xiaomi Poco X5 5G / Redmi Note 12 5G puhelimen kirkas kaulanauhallinen suojakuori on suunniteltu puhelimen kannettavuuden helpottamiseksi. Trendikäs kaulanauha antaa sinulle vapauden kuljettaa puhelintasi mukanasi, olitpa sitten töissä, matkalla tai nauttimassa vapaa-ajastasi. Säädettävä kaulanauha mahdollistaa suojakuoren käyttämisen monin eri tavoin - voit ripustaa sen kaulaasi tai heittää sen toisen olkapään yli käsilaukkutyyliin. Pidä puhelimesi uudenveroisena Suojakuoren tehtävä on suojata puhelintasi vaurioilta, ja tämä kaulanauhallinen suojakuori tekee sen tyylillä. Suojakuori on valmistettu pehmeästä ja joustavasta TPU-muovista, mikä luo sille hyvän kestävyyden iskuja vastaan. Sen lähes liukumaton pinta takaa, että saat puhelimestasi tukevan otteen - Ei enää turhia pudotuksia! Käytännöllisyys on valttia Kaulanauhallinen Suojakuori on enemmän kuin vain puhelimen suoja - se on käytännöllinen, tyylikäs ja välttämätön lisävaruste jokapäiväiseen elämääsi. Muuta tapaasi kuljettaa puhelintasi ja tee siitä uusi normaali!

10,49€

14,99€
TukkuClub hinta 9,97€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!