Takaisin

Tuotekuvat

  • Ugreen USB-C - USB-C 100W Punottu pikalatauskaapeli, 1m, Musta
  • Ugreen USB-C - USB-C 100W Punottu pikalatauskaapeli, 1m, Musta
  • Ugreen USB-C - USB-C 100W Punottu pikalatauskaapeli, 1m, Musta
  • Ugreen USB-C - USB-C 100W Punottu pikalatauskaapeli, 1m, Musta Ugreen USB-C - USB-C 100W Punottu pikalatauskaapeli, 1m, Musta

Ugreen

Ugreen USB-C - USB-C 100W Punottu pikalatauskaapeli, 1m, Musta

Arvostelut

0/5 tähteä

Ei saatavilla

Normaali toimitus: ma 22 heinä - ke 24 heinä

Ugreenin USB-C - USB-C -pikalatauskaapeli on valmistettu laadukkaista materiaaleista mikä varmistaa laitteesi turvallisen ja tehokkaan lataamisen ja tiedonsiirtämisen.  Se kestävämpi kaapeli Tätä Ugreenin kaapelia ympäröi nylonkangas, joten kaapeli on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Tämän ansioista punottu kaapeli ei ole aina ärsyttävästi solmulla ja käyttäminen on mielekästä. Kaapelin päiden kotelot ovat valmistettu kestävästä alumiinista, mikä myös tekee kaapelista laadukkaan tuntuisen ja kestävän. Pikalataus huipputeholla Ugreenin USB-C - USB-C -pikalatauskaapeli lataa laitteesi jopa 100W teholla, joten jos sinulta löytyy nopea pikalaturi niin tästä kaapelista ei nopea lataus jää kiinni. Kaapelissa on USB-C 3.1 Gen 2 teknologia, joka siirtää tietoa jopa 10 gigabitin nopeudella sekunnissa. Pikalataaminen onkin erinomainen ominaisuus tänä päivänä, koska aina on kiire jonnekkin ja puhelimissa täytää olla virtaa. Kaapelissa on lisäksi ylivirtasuojaus, joka suojaa ylikuormituksen aiheuttamilta haitallisilta vaikutuksilta.

24,99€

TukkuClub hinta 23,74€

Ilmoita minulle kun tuote on saatavilla

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!