Maksutavat

Voit maksaa verkkokaupassamme seuraavilla maksutavoilla:

Pankki- ja luottokortti

  • Visa

  • Visa Electron

  • Master Card

Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa ja Mastercard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Verkkopankki

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP Pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksutavat

  • OP Lasku

  • Jousto

OP Lasku on suomalaisen Osuuspankin tarjoama lasku maksutapa, joka on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille. Saat ostoksellesi 45 päivää korotonta maksuaikaa, joten voit päättää, pidätkö tilaamasi tuotteet. Saat laskun sähköpostiisi 14 päivää ennen eräpäivää: Jos siis ostoksestasi on kulunut alle 31 päivää, laskusi on todennäköisesti vasta tulossa. OP Laskun laskutuslisä on 2,95€, joka lisätään tilauksesi loppusummaan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Halutessasi voit maksaa laskusi kerralla tai useammassa erässä. Voit tutustua tarkemmin OP laskuun tästä ja ehtoihin tästä.

Jousto lasku ja osamaksu on suomalainen yksityishenkilöille tarkoitettu palvelu, jonka avulla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Saat laskun sähköpostiisi 14 vuorokauden kuluttua ostoksesi hyväksymisestä. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen kokonaan vai osissa (1-36kk). Jousto laskun hinta on 2,90€, joka lisätään tilauksen loppusummaan. Jousto on tarkoitettu 20-75 vuotiaille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Tunnistautumista varten tarvitset vakituisen kotiosoitteen ja suomalaisen henkilötunnuksen. Sinun tulee olla asunut Suomessa kaksi vuotta. Voit tutustua tarkemmin Joustoon tästä ja ehtoihin tästä.

Huomio 1: Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina rahoitusyhtiö.

Huomio 2: Pankki- ja luottokortti, verkkopankki ja mobiilimaksuvat veloittuvat maksukortiltasi / tililtäsi tilaushetkellä.

Huomio 3: Laskut toimitetaan sähköpostitse joko tilauksen lähetysvaiheessa tai vuorokauden kuluttua tilauksen tekemisestä.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ota ensisijaisesti yhteyttä verkkokauppamme asiakaspalveluun.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com 

Katso myös:

Onko maksaminen turvallista?

Mietityttääkö jokin?

Kattavasta UKK-osiostamme löydät helposti ja nopeasti vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ✅

Katso UKK-osiomme!

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä sinulla on mielessä. Täytä alla oleva lomake ja vastaamme sinulle salamana!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojen tallentamisen palveluun

Me lupaamme

Toimitus demo

Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin

maksutavat demo

Tutut ja turvalliset maksutavat

Asiakaspalvelu demo

100% Suomalainen ja mahtava palvelu!

Palautus demo

30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus