Takaisin

Tuotekuvat

  • Tech-Protect Silikoniset vaihtopäät Apple Airpods Pro 1/2, Valkoinen (3 paria)
  • Tech-Protect Silikoniset vaihtopäät Apple Airpods Pro 1/2, Valkoinen (3 paria)
  • Tech-Protect Silikoniset vaihtopäät Apple Airpods Pro 1/2, Valkoinen (3 paria) Tech-Protect Silikoniset vaihtopäät Apple Airpods Pro 1/2, Valkoinen (3 paria)

Tech-Protect

Tech-Protect Silikoniset vaihtopäät Apple Airpods Pro 1/2, Valkoinen (3 paria)

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: pe 26 heinä - ti 30 heinä

Tech-Protectin silikoniset vaihtopäät Apple AirPods Pro 1/2 -kuulokkeille takaavat, että musiikin kuuntelu kuulokkeillasi on aina mukavaa. Nämä silikonipäät on suunniteltu istumaan täydellisesti korvaasi, tarjoten mukavuutta ja pitäen kuulokkeet tukevasti paikallaan – olipa kyseessä sitten rento kävely tai intensiivinen treenihetki. Valkoiset vaihtopäät sopivat saumattomasti AirPods Pro 1/2 -kuulokkeidesi designiin, täydentäen niiden tyylikästä ulkonäköä. Sopiva koko Pakkauksessa tulee kolme paria erikokoisia vaihtopäitä (pieni, keskikoko ja suuri), joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan koon. Vaihtopäät ovat helppo asentaa ja vaihtaa, minkä ansiosta voit aina pitää kuulokkeesi puhtaina ja hygieenisinä. Sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat parantaa Apple AirPods Pro 1/2 -kuulokkeidensa käyttökokemusta.

11,99€

TukkuClub hinta 11,39€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!