AirPods Tarvikkeet

Airpodsien suosio kasvanut ympäri maailmaa uskomatonta vauhtia, ja nämä kovamuovista valmistetut valkoiset vekottimet näkyvät ihmisten korvissa roikkuvan katukuvassa myös Suomessakin. iPhone kuorien lisäksi löydät meiltä monen tyylisiä ja värisiä Airpods -koteloita

Tuotteet

51 tuotetta

Mitkä nämä Airpodsit oikein ovat?

AirPodsit ovat Applen julkaisemat langattomat kuulokkeet, jotka ovat saaneet nousseet supersuosituiksi, jopa niin suosituiksi että viime vuosina myös muut valmistajat ovat alkaneet tekemään omia versioita kuulokkeista, joilla on enemmän tai vähemmän samanlaisia toimintoja. Suosituimpia kuulokemalleja Apple AirPodsien jälkeen ovat Samsungin Galaxy Buds ja Huawein Freebuds. Airpodsit tunnistat valkoisesta väristä ja tyylikkäästä ja ergonomisesta muotoilusta, joka on hyvin tyypillistä Applea. Näihin kuulokkeisiin et tule pettymään, varsinkaan jos sinulla on käytössä iPhone. Ensimmäinen versio Airpodeista tuli markkinoille vuonna 2016 ja siitä lähtien Apple on näyttänyt tietä kuulokkeidenkin saralla.

Miksi ihmiset haluavat Airpodsit?

Apple AirPodit ovat tehty ensisijaisesti iPhonien käyttäjille, mutta uitenkin Android-käyttäjätkin voivat nauttia sen uskomattomasta äänenlaadusta lukuun ottamatta muutamia käteviä ominaisuuksia, jotka ovat vain Applen tuotteiden kanssa käytettävissä. Airpodsien suosioon löytyy monta isoo tekijää, yksi suurimmista on tottakai mahtava äänenlaatu. Toinen suuri tekijä on varmasti niiden helppokäyttöisyys. Kun avaat Airpods-kotelon, ne automaattisesti yhdistyy puhelimeesi, eikä tarvitse muita nappeja painella. Puheluihin vastaaminen ja Sirin käyttäminen on vain yhden puristuksen päässä. Kuulokekotelo lataa kuulokkeisiin heti virtaa kun asetat ne takaisin sisään. Näiden ja monien muiden ominaisuuksien ansiota Airpodsit ovat tulleet jäädäkseen!

Miten suojata Airpodsit? 

Airpodsien kotelo on valmistettu kovasta muovista, joka on kyllä todella kestävää materiaalia, mutta silti suosittelemme suojaamaan kotelon siihen kuuluvilla tarvikkeilla. Meiltä Mobiilitukusta löydät eri materiaaleista valmistettuja koteloita monissa eri väreissä. Voit siis luoda Airpodsien kotelosta sinun näköisesi lisäämällä siihen suojausta. Tämä on win-win-tilanne! Etsi ja löydä mieleiset tarvikkeet arvokkaille Airpods kuulokkeillesi Mobiilitukun valikoimasta ja tilaa! Meillä on aina ilmainen toimitus, joka on myös super nopea.