Galaxy Tab A8 10.5" Kotelot

Tabletteja hyödynnetään jatkuvasti enemmän ja enemmän ihan arkisissakin asioissa, joten niiden suojaamisen tärkeys korostuu entisestään. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

2 tuotetta

Parhaat Samsung Galaxy Tab A8 kotelot

Tabletin leveä 10,5" näyttö ja erityisen ohut 10,2 mm:n kehys antavat mahdollisuuden uppoutua eeppisiin elokuviin tai mieluisaan harrastukseen liittyviin ohjevideoihin. Suojakoteloiden avulla saat entistä enemmän irti upeasta laitteesta, sillä kotelon saa taitettua niin, että se pysyy pystyssä esimerkiksi pöydällä, jolloin pääset rauhassa nauttimaan vaikkapa lempisarjoistasi. Samsung Galaxy Tab A8 tarjoaa suurempia elämyksiä laajalla näkymällään. Tab A8:n tyylikäs metallirakenne ja vain 6,9 mm:n huippuohut profiili korostavat Samsungille tyypillistä tyylikästä muotoilua. Tabletin 7 040 mAh:n akku ja 15 W:n pikalataus antavat nopeasti tehoa ahkeraankin käyttöön, joten esimerkiksi työskentely laitteella sujuu ongelmitta.

Samsung Galaxy Tab A8 koteloita jokaiseen makuun

Suojakoteloiden ensisijainen tehtävä on nimenomaan pitää kallisarvoinen Samsung Galaxy Tab A8 tabletti turvassa iskuilta ja kolhuilta, mutta niistä on moneen muuhunkin. Koteloiden avulla saat tehtyä Samsung Galaxy Tab A8 tabletistasi juuri sen näköisen kuin haluat, sillä kattavasta valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Koteloista on kuitenkin tämän lisäksi muutakin hyötyä, sillä ne pitävät Samsung Galaxy Tab A8 tabletin turvassa esimerkiksi repun tai laukun pohjalla, kun sinun pitää kiireessä liikkua paikasta toiseen. Lisäksi Samsung Galaxy Tab A8 koteloissa on kätevä ja taittuva kansiläppä, jonka avulla saat asetettua tablettisi täydelliseen asentoon opiskelua, työskentelyä tai ihan vain rentoutumista varten.

Suojauksen viimeistely

Jotta upea Samsung Galaxy Tab A8 olisi suojattu täydellisesti, niin suojakotelon kaveriksi kannattaa ehdottomasti hankkia panssarilasi. Panssarilasi pitää huolen siitä, että Samsung Galaxy Tab A8 tabletin kookas ja tehokas näyttö säilyy upouutena mahdollisimman pitkään. Panssarilasi sopii täydellisesti yhteen kotelon kanssa ja yhdessä ne muodostavatkin uskomattoman tehokkaan suojan arjen iskuja ja kolhuja vastaan. Kun laitteesi on suojattu kunnolla, niin voit olla taas astetta rennomalla mielellä, kun jokaista osumaa ei tarvitse säikähtää niin paljoa. Panssarilasin asentaminen on myös yllättävän helppoa, sillä sinun täytyy vain huolehtia siitä, että tabletin näyttö on puhdistettu riittävän hyvin.