Asus ZenPad 10 Kotelot

Asus ZenPad 10 on huippuluokan Asus tabletti, joka soveltuu niin koti- kuin työkäyttöön. Siinä missä kaikki muutkin tabletit, niin on Asus ZenPad 10 yhtä tärkeää suojata yhteensopivalla kotelolla.. Tervetuloa ostoksille!.

Tuotteet

4 tuotetta

Asus ZenPad 10 Tabletin Suojakotelot ja - kuoret

Asus ZenPad 10 tabletti on nimensä mukaisesti kymmenen tuuman kokoinen laite, jonka ulkoiset mitat ovat 251.6 x 172 x 7.9 mm, eikä painoakaan ole kuin 510 grammaa. Tyylikäs ja suorituskykyinen ovat parhaat adjektiivit kuvaamaan tätä tablettia, sillä sen ulkomuodot on viimeistelty käyttäen erinomaista design –silmää. Asus ZenPad 10 on matkalaiselle hyvä ystävä, koska sen akku on tehty kestämään! Saatkin siitä kaverin itsellesi noin 10 tunnin ajaksi, joten siitä kerkeää katsomaan leffan jos toisenkin. Sisäänrakennetun sim –korttipaikan ansiosta, et tarvitse edes Wi-Fiä käyttääksesi Asus ZenPad 10 tablettia. Laite kannattaa kuitenkin suojata rikkoontumiselta, koska rikkonaisella Asus ZenPad 10 tabletilla ei tee mitään.

Asus ZenPad 10  kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Asus ZenPad 10 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Asus ZenPad 10 kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Asus ZenPad 10 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Asus ZenPad 10 tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Asus ZenPad 10 tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Asus ZenPad 10 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

 Asus ZenPad 10 kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Asus ZenPad 10 kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Suojakotelomalliset Asus ZenPad 10 kuoret sisältävät kehikon, johon laite kiinnitetään, sekä näyttöä suojaavan kansiläpän. Kansiläppä voidaan kääntää Asus ZenPad 10 laitteen taakse tai katselutelineeksi laitteen alle. Monissa Asus ZenPad 10 kuorten kansiläpissä on näytön sulkeva ominaisuus, kun kansi laitetaan kiinni. Näyttö myös avautuu kannen avatessa. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Asus ZenPad 10 kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Asus ZenPad 10 tabin kanssa näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa tabin päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Asus ZenPad 10 tablettiin. Koska Asus ZenPad 10 kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös tabletin tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee tabletistasi osa asustettasi!

Asus ZenPad 10 kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.