Asus ZenPad 10

Asus ZenPad 10 on huippuluokan Asus tabletti, joka soveltuu niin koti- kuin työkäyttöön. Siinä missä kaikki muutkin tabletit, niin on Asus ZenPad 10 yhtä tärkeää suojata yhteensopivalla kotelolla. Asus ZenPad 10 kotelo suojaa tablettiasi iskuja ja yllättäviä pudotuksia vastaan, sekä tekee tabletistasi persoonallisen näköisen ja joukosta erottuvan. Lisäksi Asus ZenPad 10 kotelon voi taittaa käteväksi katselutelineeksi, joten esimerkiksi aamulla uutisia selattaessa tai illalla elokuvia katsellessa on tablettisi paremmassa katseluasennossa. Suosittelemme tilaamaan ZenPad tuotteet meiltä, sillä toimituksemme on aina todella nopea ja ilmainen! Tutustu siis kattavaan valikoimaamme, josta löydät kaikki tarvitsemasi tablet varusteet ja lisävarusteet. Tervetuloa ostoksille!

Asus ZenPad 10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus ZenPad 10 Tabletin Suojakotelot ja - kuoret

    Asus ZenPad 10 tabletti on nimensä mukaisesti kymmenen tuuman kokoinen laite, jonka ulkoiset mitat ovat 251.6 x 172 x 7.9 mm, eikä painoakaan ole kuin 510 grammaa. Tyylikäs ja suorituskykyinen ovat parhaat adjektiivit kuvaamaan tätä tablettia, sillä sen ulkomuodot on viimeistelty käyttäen erinomaista design –silmää. Asus ZenPad 10 on matkalaiselle hyvä ystävä, koska sen akku on tehty kestämään! Saatkin siitä kaverin itsellesi noin 10 tunnin ajaksi, joten siitä kerkeää katsomaan leffan jos toisenkin. Sisäänrakennetun sim –korttipaikan ansiosta, et tarvitse edes Wi-Fiä käyttääksesi Asus ZenPad 10 tablettia. Laite kannattaa kuitenkin suojata rikkoontumiselta, koska rikkonaisella Asus ZenPad 10 tabletilla ei tee mitään.

    Asus ZenPad 10  kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Asus ZenPad 10 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Asus ZenPad 10 kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Asus ZenPad 10 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Asus ZenPad 10 tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Asus ZenPad 10 tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Asus ZenPad 10 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumis

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä