Takaisin

Tuotekuvat

  • Samsung Wireless Charger Trio ‐langaton latausalusta, Musta
  • Samsung Wireless Charger Trio ‐langaton latausalusta, Musta
  • Samsung Wireless Charger Trio ‐langaton latausalusta, Musta
  • Samsung Wireless Charger Trio ‐langaton latausalusta, Musta Samsung Wireless Charger Trio ‐langaton latausalusta, Musta

Samsung

Samsung Wireless Charger Trio ‐langaton latausalusta, Musta

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ke 17 heinä - pe 19 heinä

Tilaa kolmelle laitteelle kerralla – älykello ja kaksi puhelinta, tai älykello, kuulokkeet ja puhelin. Voit ladata kaikkia laitteitasi samanaikaisesti. Kun päivä on lopuillaan, voit laskea kaikki laitteesi samaan paikkaan ja ne ovat valmiina käyttöön seuraavana päivänä. Useampi latauskäämi helpottaa käyttöä Wireless Charger Trio -laturissa on kuusi latauskäämiä, joten laitteet voi laittaa helposti latautumaan. Enää ei tarvitse miettiä miten päin laitteen laitat – se saa lisävirtaa kunhan vain laitat sen latausalustalle. Juuri sopiva Galaxy Watchille Galaxy Watch -älykelloille on oma latauspaikkansa, jotta kello saa helposti virtaa koko päiväksi. Laturin oikean puolen sisäinen magneetti ohjaa kellon oikeaan paikkaan ladattavaksi. Nopeaa latausta Jopa 9W pikalataus antaa akulle nopeasti lisätehoa. Sinun ja ystäviesi yhteensopivat laitteet saavat täyden latauksen vieläkin nopeammin käyttämällä hyväksi pikalatauksen tehoa.

89,99€

TukkuClub hinta 85,49€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!