Xiaomi Redmi Note 9 Kuoret

Muokkaa Xiaomi Redmi Note 9:stä sinun näköisesi kuorien avulla! Valikoimastamme löytyy useita eri värejä ja materiaaleja, niin suojakuorina, kuin myös suojakoteloina. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan!.

Tuotteet

3 tuotetta

Xiaomi Redmi Note 9 kuoret helposti netistä

Uuden puhelimen hankinnan jälkeen saatat pohtia, että tarvitsisikohan sitä suojata sen erityisemmin. Nykyaikaiset puhelimet on ainakin pyritty valmistamaan kestävistä materiaaleista, mutta valitettavasti ne eivät kestä sen suurempia iskuja ja putoamisia. Xiaomi Redmi Note 9:n 6,53” näyttö on kookas, joten se on altis iskuille ja naarmuille. Jotta tyylikäs laitteesi säilyisi upouutena mahdollisimman kauan, niin siihen kannattaa ehdottomasti hankkia suojakuoret ja panssarilasi. Ne ovat nimittäin luurisi parhaimmat kaverit, kun vastaan tulee normaaleja arjen kolhuja. Olemme tehneet nämä hankinnat todella helpoksi, sillä meidän valikoimastamme saat kaiken mahdollisen mitä ikinä Xiaomi Redmi Note 9 puhelimesi kaveriksi sitten keksitkään!

Lisätarvikkeilla murheista eroon

Olemme laajentaneet valikoimaamme puhelimen suojauksen ympärille entistä laajemmaksi. Suojakuorien ja panssarilasien lisäksi Xiaomi Redmi Note 9:lle löytyy esimerkiksi erilaisia kaapeleita, latureita, varavirtalähteitä, vesitiiviitä suojapusseja, pyörä- ja autotelineitä sekä vaikka mitä muuta. Hyvillä keleillä on mukava lähteä ulkoilmaan vaikka lenkkeilemään, mutta joskus sille puhelimelle ei vain löydy hyvää paikkaa. Ainakin allekirjoittaneelle näin on välillä päässyt käymään, sillä shortsien taskuista puhelin on päässyt lentelemään. Tätä varten olemme hankkineet käsiimme erilaisia käsivarsi- ja juoksukoteloita, joissa Xiaomi Redmi Note 9 kulkee mukavasti vaikka kuorienkin kanssa. Puhelin pysyy jämäkästi paikallaan koko lenkkeilyn ajan ja voit huoletta keskittyä nauttimaan maisemista! 

Xiaomi Redmi Note 9 kuorien suurenmoinen valikoima

Meiltä löydät niin lompakko suojakotelot, kuin myös perinteiset rungon suojaavat kuoret Xiaomi Redmi Note 9 puhelimelle. Koteloissa kulkee näppärästi muutama kortti aina mukana, joten lompakon voi huoletta jättää kotiin. Suojakuoret puolestaan pitävät puhelimesi mukavan virtaviivaisena ja ohuena, mutta suojaavat laitetta silti. Xiaomi Redmi Note 9 kuoria voit myös muokata itsesi näköiseksi ja enemmän mieleiseksi hankkimalla siihen Inkit-korttitaskun. Meillä on yli 100 designin valikoima, josta aivan varmasti löydät sinulle sopivimman korttitaskun. Korttitasku on todella näppärä, sillä siihenkin mahtuu helposti muutamakin kortti!