Xiaomi Redmi Note 8 Pro kuoret

Xiaomi Redmi Note 8 Pro on ilmestynyt juuri sopivasti tulevaan jouluun, ja aivan varmasti tulee löytymään monen lahjapaketista. Tämä uusi Xiaomin huippu tehokas luuri sisältää SnapDragon 655 piirin ja suuren 6.3” tuumaisen LCD näytön.

Tuotteet

3 tuotetta

Xiaomi Redmi Note 8 Pro – Loistava joululahja idea

Xiaomi Redmi Note 8 Pro loistava joululahjaidea, jos sellaista olet pohtinut. Kyseisessä luurissa suuri 6.3” tuuman näyttö ja tehoa löytyy pellin alta yllin kyllin. Todella matalan hinnan ansioista, tämä puhelin tulee olemaan suosittu monen kuusen alla lahjapaperiin käärittynä. Täällä Mobiilitukulla olemme sitä mieltä, että joululahja ei ole vielä valmis, jos paketista löytyy vain puhelin. Tarvitset siis lisäksi vielä suojaamiseen liittyvät tarvikkeet, eli suojakuoren ja panssarilasin. Näillä tarvikkeilla puhelin on suojattu kauttaaltaan, jolloin ei tarvitse murehtia naarmuista tai kolhuista.

Lisätarvikkeita löytyy moneen makuun!

Tähän päivään mennessä on kehitetty niin valtava skaala erilaisia lisätarvikkeita ja vempaimia puhelimille, että kukaan ei voi pysyä perässä. Löydät meidänkin valikoimasta erilaisia otteita parantavia tarvikkeita, esimerkiksi suositut PopSocketit, oterenkaat ja otenauhat. Mahtava puoli näissä on myös, että voit muokata puhelimesta persoonallisen näköisen. Rohkeasti vain tutustumaan Mobiilitukun lisätarvikkeiden valikoimaan.

Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun! Täältä saat loistavaa asiakaspalvelua ja nopeat toimitukset suoraan kotiisi!