Poco M4 Pro 5G Kuoret

Parhaan mahdollisen suojan Xiaomi Poco M4 Pro 5G puhelimelle saat hankkimalla suojakuoret ja panssarilasin. Yhdessä nämä kaksi tuotetta muodostavat täydellisen suojauksen upealle puhelimellesi ja voit jatkaa taas arkeasi astetta rennommalla mielellä.

Tuotteet

3 tuotetta

Xiaomi Poco M4 Pro 5G kuoret huolehtivat puhelimestasi

Xiaomi Poco M4 Pro 5G tarjoaa ominaisuuksiensa osalta erittäin hyvää vastinetta rahalle, sillä kyseessä on kohtalaisen edullinen älypuhelin. Xiaomi Poco M4 Pro 5G:n keskeisiä parannuksia ovat uusi järjestelmäpiiri, tehokkaampi akun pikalataus, eri pääkamera sekä ultralaajakulmakameran ja toisen kaiuttimen mukaantulo ominaisuuksiin. Akun kapasiteetti on 5 000 milliampeerituntia ja sen osalta tuettuna on 33 watin pikalataus, jolla akku latautuu tyhjästä täyteen alle tunnissa. USB-C-liitännän lisäksi tarjolla on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Xiaomi Poco M4 Pro 5G kuoret on suunniteltu istumaan täydellisesti puhelimeen jättäen kaikki tarvittavat näppäimet ja liittimet vapaasti käytettäväksi, joten sinun ei koskaan tarvitse erikseen irrotella kuoria.

Kuoret pidentävät Xiaomi Poco M4 Pro 5G:n elinikää

Kuoret on nimenomaan suunniteltu kestämään kaikkia mahdollisia iskuja, kolhuja ja sattumia, joita meillä jokaisella tulee arjessa väkisinkin aika ajoin vastaan. Vaikka Xiaomi Poco M4 Pro 5G puhelimesta yrittäisi kuinka pitää huolta, niin valitettavasti joku kaunis päivä se pääsee lipeämään kädestäsi täysin vahingossa ja silloin on elintärkeää, että sinulla on kunnolliset kuoret Xiaomi Poco M4 Pro 5G puhelimessa kiinni. Kuorilla voi kuitenkin tehdä paljon muutakin puhelimellesi, kuten esimerkiksi tuunata Xiaomi Poco M4 Pro 5G:n ulkonäköä. Valikoimamme kuorissa on toinen toistaan komeampia värejä, tyylikkäitä kuviota ja mukavia materiaaleja, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin.

Xiaomi Poco M4 Pro 5G kuoriin voi yhdistellä vaikka mitä

Oletko jo ehtinyt tutustumaan supersuosittuihin PopSocketseihin? Ne ovat todella käytännöllisiä ja käteviä lisätarvikkeita, jotka helpottavat Xiaomi Poco M4 Pro 5G puhelimen käyttöä erityisesti yhdellä kädellä. PopSockets kiinnitetään Xiaomi Poco M4 Pro 5G kuoriin kiinni haluamaasi kohtaan, jotta se sopii juuri sinun käteesi. Kiinnitys kuoreen on hyvin yksinkertaista, sillä se tapahtuu jämäkällä liimalla. Pidikkeen ansiosta saat huomattavasti paremman otteen puhelimestasi ja juurikin yhdellä kädellä käyttäessä se on erityisen mukava ja kätevä. PopSockets toimii näppärästi myös telineenä, jos haluat esimerkiksi nauttia YouTube videoista välipalaa syödessäsi.