Samsung Galaxy Xcover Pro kuoret

Samsung Galaxy Xcover Pro on puhelin sinulle, jos kaipaat kestävää ja rotevaa puhelinta, aivan kuin entisajan puhelimet. Samsungin mukaan puhelin on testattu kestämään pudotus 1,5 metrin korkeudelta.

Tuotteet

5 tuotetta

Samsung Galaxy Xcover Pro – puhelin, joka kestää

Samsung Galaxy Xcover Pro on jo itsestään vankka ja kestävä puhelin. Samsung lupaa, että puhelin kestää jopa 1,5m pudotukset. Lisäksi Samsung Galaxy Xcover Pro on luokiteltu pöly- ja vesitiiviiksi. Vaikka puhelin on huomattavasti kestävämpi kuin monet muut puhelimet, on se hyvä suojata siihen kuuluvilla suojatuotteilla. Samsung Galaxy Xcover Pro suojakuorien avulla saat suojauksen lisäksi tuotua myös omaa persoonallisuuttasi esiin! Meiltä Mobiilitukusta löytyy kuorista useita upeita väri vaihtoehtoja, joiden avulla saat tuotua omia lempivärejäsi myös puhelimeen. Lisäksi jos tykkäät säilyttää kortit ja setelit yhdessä ja samassa paikassa niin valikoimastamme löytyy mainioita lompakko mallisia suojakuoria. Samsung Galaxy Xcover Pro kuorien lisäksi kannattaa muistaa suojata myös näyttö panssarilasilla!

Samsung Galaxy Xcover Pro - lisätarvikkeilla lisää

Meiltä Mobiilitukusta löydät laajan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita, joiden avulla saat puhelimesta enemmän irti tai helpotusta sen käyttöön. Urheilussa erilaiset käsivarsikotelot ja vyölaukut toimivat oikein loistavasti ja puhelin pysyy vankasti aina mukana häiritsemättä suoritusta. Puhelin pidikkeitäkin löytyy montaa erilaista, suosituimpia tottakai ovat PopSocketsit. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivat lisätarvikkeet! Meillä Mobiilitukussa on aina ilmainen ja nopea toimitus. Jos tulee jotain kysyttävää tai tarvitset apua jossakin, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa aina! Rohkeasti ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!