Samsung Galaxy S21 5G Kuoret

Samsung Galaxy S21 on valmistajan viimeisin huippupuhelin, jonka suojaaminen on erittäin tärkeää. Täydellisen suojan upealle puhelimellesi saat hankkimalla valikoimastamme suojakuoret ja panssarilasin, jolloin puhelimesi on suojattu kauttaaltaan.

Tuotteet

6 tuotetta

Upean huippupuhelimen uudet kuoret

Samsung Galaxy S21 on todellinen huippu-uutuus, jonka suojaamisesta ei kannata tinkiä. Valikoimamme tuotteilla saat suojattua laitteen kauttaaltaan, joten jokaista pientä kolhua ja iskua ei enää tarvitse pelätä. Samalla suojakuorilla hankit parhaimmillaan usean vuoden lisää käyttöikää Samsung Galaxy S21 puhelimelle. Suojakuorien ominaisuudet eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä niillä voit myös muokata puhelimesi ulkonäköä ja väriprofiilia juuri sinun itsesi näköiseksi. Samsung Galaxy S21 puhelimelle löytyy myös suojakoteloita, jotka ovat astetta suojaavampia, kiitos kansiläpän, johon mahtuu mukavasti muutama tärkein kortti. Näin saat luvan kanssa unohtaa virallisen lompakon vihdoin kotiin! Kansiläppä myös taittuu kätevästi telineeksi, kun haluat katsoa lempi Netflix -sarjojasi.

Kokeile rohkeasti uusia asioita

Oletko jo tutustunut viimeisimpiin villityksiin, joita ovat PopSocketsit ja oterenkaat? Nämä maan mainiot kiinnikkeet tulevat Samsung Galaxy S21 puhelimen kuoren takaosaan kiinni, joten saat siitä huomattavasti paremman otteen. Ja parempi otehan tarkoittaa mm. heti parempia valokuvia ja varsinkin selfieitä. Yhdistelemällä täydelliset Samsung Galaxy kuoret ja PopSocketsin saat todellakin muokattua puhelimen ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat, sillä valikoima on todellakin laaja!

Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi Samsung Galaxy S21 kuoriin voit yhdistellä myös vaikkapa erillisiä korttitaskuja tai otenauhoja, jotka ovat myös oikein hyvä lisä kuorien kaveriksi. Korttitaskut ovat todella käteviä, jos haluat kuljettaa muutamaa korttia aina mukanasi, mutta haluat samalla säilyttää puhelimen virtaviivaisen ja ohuen ulkomuodon ennallaan.

Täydellinen suojaus panssarilasilla

Samsung Galaxy S21 puhelimessa on upea ja kookas 6,2¨ näyttö, joka on valitettavasti koonsa puolesta aika altis vahingoittumiselle. Iskuja ja kolhuja vastaan ehdottomasti paras vaihtoehto on panssarilasi, joka pitää puhelimesi turvassa tilanteessa kuin tilanteessa. Esimerkiksi valikoimamme Q&E panssarilasi on kuin tehty Samsung Galaxy S21 suojakuorien kanssa käytettäväksi, sillä ne sopivat yhteen kuin nenä päähän. Panssarilasin asentaminen on myös hyvin yksinkertaista, sinun täytyy vain huolehtia, että puhelimen näytön ja panssarilasin väliin ei jää roskia tai pölyä, jotta niistä ei aiheudu ikäviä ilmakuplia. Panssarilasi yhdistettynä suojakuoreen on toisin sanoen todella edullinen vakuutus upealle Samsung Galaxy S21 laitteellesi!