Samsung Galaxy A54 5G Kuoret

Samsungin supersuositun A-sarjan tuore tulokas on Samsung Galaxy A54 5G. Valikoimastamme löytyy runsas määrä Samsung Galaxy A54 5G kuoria, jotka ovat suunniteltu pitämään uusi ja arvokas puhelimesi turvassa iskuja, kolhuja ja naarmuja vastaan.

Tuotteet

11 tuotetta

Runsas valikoima Galaxy A54 5G kuoria

Samsung julkaisee tuttuun tapaansa uuden A5x -sarjan puhelimensa alkukeväästä. Vuonna 2023 vuorossa on Samsung Galaxy A54 5G, josta voidaan povata taas todella suosittua, keskihintaluokan älypuhelinta. Samsung Galaxy A54 5G tulee taas varmasti vastaamaan sellaisten ihmisten tarpeisiin, jotka vaativat puhelimeltaan paljon erilaisia toiminnallisuuksia, mutta aivan lippulaivamalleihin ei ole tarvetta. Suosittelemme suojaamaan uuden ja hienon puhelimesi saumattomasti yhteensopivilla Galaxy A54 5G kuorilla, että puhelimesi säilyy uudenveroisena kauan.

Valikoimastamme löydät eri väreissä, materiaaleissa, kuvioissa ja eri ominaisuuksilla varustettua A54 5G suojakuoria ja -koteloita. Riippumatta millaisena haluat puhelintasi käyttää, löydät varmasti valikoimastamme mieluisan suojakuoren puhelimellesi. Perinteiset kansiläpälliset suojakotelot ovat pitäneet pintansa vuosien saatossa niiden käytännöllisyyden vuoksi. Galaxy A54 5G suojakoteloissa on puhelimen näytön päälle taittuva kansiläppä, joka suojaa puhelimen näyttöä ja kansiläpästä löydät paikat tärkeimmille korteillesi, jotka kulkevat aina puhelimen mukana. Suojakotelot voivat kuitenkin tehdä puhelimestasi hieman haluttua paksumman ja tällöin esiin astuu puhelimen takaosan suojaavat A54 5G suojakuoret. Nämä pitävät puhelimen ohuena ja saat puhelimen heti käyttöösi kun otat sen taskusta tai pöydältä käteesi. Erilaisilla Galaxy A54 5G suojakuorilla ja -koteloilla tuunaat puhelimesi persoonallisen näköiseksi, jollaista ei heti tule kadulla vastaan.

Galaxy A54 5G panssarilasista halpa vakuutus puhelimen näytölle

Suojakuorien ja -koteloiden kanssa suosittelemme ehdottomasti suojaamaan puhelimen näytön erillisellä panssarilasilla. Galaxy A54 5G anssarilasien asennus on helppoa, näytön tuntuma pysyy samanlaisena ja et välttämättä edes huomaa panssarilasin paikallaanoloa. Galaxy A54 5G panssarilasi ottaa iskun vastaan puhelimen näytön puolesta, mikäli puhelin sattuu tippumaan lattialle tai maahan. Jo noin 15 euron sijoituksella voit säästää satoja euroja, sillä nykypuhelimien näyttöjen korjaaminen on erittäin kallista.

Puhelimen suojatarvikkeiden lisäksi meiltä löytyy runsaasti erilaisia lisätarvikkeita helpottamaan puhelimen käyttöä, joten kannattaa tarkastaa myös laaja lisätarvikevalikoimamme. Meiltä suoja- ja lisätarvikkeet tilaamalla saat yli 20 euron tilauksiin maksuttoman kirjetoimituksen suoraan postilaatikkoosi ja kaupan päälle asiansa osaavan asiakaspalvelun. Tervetuloa Mobiilitukkuun!