Samsung Galaxy A51 kuoret

Uuden ja upean Samsung Galaxy A51 puhelimen hankinnan jälkeen kannattaa ehdottomasti etsiä juuri sinulle sopivat suojatuotteet. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin niin värin, mallin, materiaalin, kuin myös ominaisuuksien perusteella. Suojakuorien lisäksi ei kannata unohtaa näytön suojausta, se kun sattuu nykypäivänä olemaan se puhelimen tärkein osa. Suojatuotteiden lisäksi meiltä Mobiilitukusta saat myös kaikki tarvittavat laturit, kaapelit, kuulokkeet ja vaikka sun mitä muita mukavia lisätuotteita puhelimesi kaveriksi. Tilatessasi meiltä saat kaupan päälle mitä mainiointa asiakaspalvelua ja supernopean toimituksen hintaan 0€! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy A51

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.

     Samsung Galaxy A51 on supersuositun mallin päivitetty versio

     Todella kovaa suosiota myös Suomessa nauttinut Galaxy A50 on nyt saanut uuden seuraajan. Uuden puhelimen hankkimisen jälkeen ylivoimaisesti tärkein tehtävä on nimenomaan sen suojaus, jotta uusi kaunokainen pysyisi ehjänä mahdollisimman kauan. Samaan aikaan säilytät myös laitteesi jälleenmyyntiarvon, kun se säilyy ilman naarmuja ja kolhuja.

     Edullista suojaa uudelle puhelimelle

     Mitäs kaikkea sitä sitten tarvitsee, jotta puhelin on oikein suojattu? Ensimmäisenä kannattaa valita oikeanlaiset suojakuoret tai -kotelo. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin niin värin, mallin, materiaalien tai ominaisuuksien perusteella. Pelkästään suojakuoret eivät kuitenkaan pelasta puhelintasi arjen kolhuja vastaan. Meidän supersuositut Q&E panssarilasit pitävät puhelimesi näytön moitteettomana, samalla säilyttäen samanlaisen tuntuman kuin itse näytössä. Suojakuorien ja panssarilasin hankinnan jälkeen uskaltaa taas rymytä menemään vähän terhakkaamminkin!

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä