Samsung Galaxy A23 5G Kuoret

Samsung Galaxy A23 5G kuoret pitävät puhelimesi suojassa iskuja ja kolhuja vastaan. Piditpä enemmän takakuoren suojaavasta kuoresta tai läpällisestä suojakotelosta, kannattaa puhelimen näyttö suojata kestävällä Galaxy A23 5G panssarilasilla.

Tuotteet

6 tuotetta

Samsung Galaxy A23 5G kuorilla puhelimelle suojaa ja kauneutta

Tämä syksyllä 2022 julkaistu kaunokainen on ulkoisilta mitoiltaan näppärät 6,6 tuumaa, joten siinä on jo paljon suojattavaa ja koristeltavaa. Samsung A23 puhelimen värivaihtoehtoina ovat musta, valkoinen, persikka ja sininen. Mobiilitukun kattavalla suojakuorivalikoimalla voit vaihtaa väriä vaikka vuodenajan mukaan. Kyseisen luurin akkukapasiteetti on 5000 mAh, ja akun pitääkin helposti täynnä ja tyylikkäänä meidän värikkäillä USB-C-kaapeleillamme. Vaikka sinulla olisikin kotona jo oikea kaapeli, niin voit aina päivittää sen vaikka pidempään tai värikkäämpään malliin. Tiesithän, että Samsung A23 5G kuorilla ja näytönsuojatuotteilla saat puhelimesi turvattua edullisesti ja tyylikkäästi?

Persoonallisia suojakuoria laajasta valikoimasta

Samsung A23 5G kuorilla saat puhelimesi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Jos haluat esitellä puhelimen omaa väriä, voit valita kevyen läpinäkyvän suojakuoren. Jos puolestaan haluatkin vaihtaa värin, voit valita takakuoren väriksi trendikästä pastellia tai voimakkaampia sävyjä. Myös läppäkotelot tarjoavat Samsung Galaxy A23 puhelimelle näyttävyyttä ja suojaa. Värivaihtoehtoina on ajatonta mustaa ja ruskeaa sekä tietenkin myös monipuolinen valikoima värikkäitä suojakoteloita. Valitsit sitten Samsung A23 kuoret tai suojakotelon, muistathan myös suojata puhelimesi näytön erillisellä panssarilasilla.

Lisätarvikkeilla saat kaiken hyödyn irti Samsung A23 5G puhelimestasi

Moni valitsee Samsung Galaxy A23 kuorten kaveriksi Popsocketin, joka on näyttävä lisä puhelimellesi ja lisäksi se antaa käteen mukavan lisätuen, johon tottuessaan ei osaa olla enää ilman. Etenkin, jos tykkäät selailla Samsung A23 luuriasi selällään loikotellen, ehkäiset puhelinpidikkeellä laitteen tippumisen päällesi. Samsung A23 5G laitteen aktiiviselle omistajalle voimme suositella Mobiilitukun valikoimasta esimerkiksi juoksu- ja käsivarsikoteloa tai vesitiivistä suojapussia – näillä tuotteilla puhelin pysyy mukana myös kovemmassa menossa.

Auttavainen asiakaspalvelu ja nopea toimitus

Me Mobiilitukussa haluamme auttaa sinua saamaan juuri sinun tarpeitasi vastaavat tuotteet Samsung Galaxy A23 5G puhelimellesi. Voit olla asiakaspalveluumme yhteydessä chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös tulla tervehtimään meitä Joensuun myymälässämme! Tarjoamme Samsung Galaxy A23 kuorillesi ja panssarilasille nopean toimituksen peräti 1–3 arkipäivässä. Sinun ei tarvitse kuin tehdä tilaus verkkokaupassamme ja odottaa tilauksesi saapumista suomalaiselta varastoltamme. Samsung A23 5G puhelimen jatkuvasti päivittyvä edullinen valikoima on nyt sinun ulottuvillasi ja mobiilitukkulaiset auttavat sinua hankkimaan kuoret ja muut suojaustarvikkeet juuri sinun tarpeisiisi.