OnePlus 7T kuoret

Kun OnePlus 7T puhelin on saatu käyttöön, ensimmäisiä hankintoja ovat usein suojakuoret. Löydät tälle OnePlussan uutuudelle erilaisia suojakuoria ja – koteloita monissa eri väreissä ja materiaaleissa laajasta valikoimastamme.

Tuotteet

4 tuotetta

Syksyllä päivitetty OnePlussan 7T malli kilpailee vuoden parhaimman puhelimen tittelistä

OnePlus 7T on nyt loppu syksyllä julkaistu uusi ja parempi versio keväällä ilmestyneestä 7 mallista. Tässä uudessa OnePlus 7T puhelimessa on markkinoiden uusin ja tehokkain piiri SnapDragon 855+, jonka avulla puhelin toimii ja pyörii kuin rasvattu kone. Takakamera on laitettu täysin uuteen uskoon verrattuna aikaisempiin malleihin, kamera jopa näyttää hieman vanhojen Lumia puhelimien kameralta. Puhelimen näytöstä löytyy paljon kehuja saanut 90 Hz virkistystaajuus, jonka kanssa Instagramin ja Twitterin selaileminen on sulavaa. Kun olet tämän tehopakkauksen saanut hyppysiisi, suosittelemme seuraavaksi hankkimaan siihen suojauksen. Takasuojakuori tai kannellinen lompakkokotelo ovat suosituimmat vaihtoehdot, mutta ei pidä unohtaa panssarilasiakaan. Yllä mainituilla tuotteilla suojaat puhelimesi naarmuilta ja iskuilta, ja puhelin pysyy pitkään ehjänä ja uuden näköisenä!

Mikä olisi sinulle sopivin suojakuori?

Kun on aika hankkia puhelimeen suojaus, pitää hieman pohtia millainen olisi itselleen sopivin tuote. Mitä suurempi ja laajempi on valikoima, sitä vaikeampi valita suojakuori. Löydät meidän laajasta valikoimasta hyvin ohuita suojakuoria, jotka eivät tee puhelimesta paksun tuntuista, silti suojaten puhelinta ja siitä saa erittäin tukevan otteen. Tällaiset ohuet suojakuoret ovatkin yksi myydyimmistä malleista niiden ihanan ohuen tunteen ansiosta. Tottahan toki löytyy hieman paksumpaakin suojakuorta, joka täten on hieman suojaavampi vaihtoehto. Esimerkiksi OnePlussan alkuperäiset suojakuoret ovat aina olleet suojakuorien kärkeä. Monet ihmiset eivät tänä päivänä enää käytä lompakoita, koska heillä on kanneliset lompakkosuojakuoret, joihin saa helposti laitettua 2-4 korttia ja nipun seteleitä. Tällaisia lompakkokoteloita löytyy monissa eri materiaaleissa ja väreissä, joten itselleen sopivan kotelon valitseminen on melko helppoa.

Tervetuloa tutkimaan ja ostamaan OnePlus 7T mallille suojaamiseen liittyviä tuotteita suomalaiseen Mobiilitukkuun! Meiltä saat maan parasta palvelua ja salaman nopeat toimitukset!