OnePlus 11 Kuoret

OnePlus 11 on vihdoinkin julkaistu, ja niitä löytyy kauppojen hyllyistä 2023 kevään aikana. Tämä OnePlus viimeisin lippulaiva hyödyntää toisen sukupolven Snapdragon 8 - järjestelmäpiiriä, joten nopeutta ja tehoa riittää.

Tuotteet

3 tuotetta

OnePlus 11 suojakuoret voi ostaa jo ennen puhelimen saapumista

OnePlus julkaisi keväällä 2023 uuden ja odotetun Android- lippulaivapuhelimen, ja se kantaa odotettua nimeä: OnePlus 11. Toisen sukupolven Snapdragon 8 piirillä varustettu älypuhelimen jättää monet vanhemmat puhelimet nuolemaan näppejään tehokkuuden sekä nopean puolesta. Kookkaan 6,7-tuumaisen 120 hertsisen näytön omaava AMOLED-näyttö toimii erinomaisesti erilaisessa käytössä, erityisesti pelaaminen ja viihteenkuluttaminen ovat asioita, joita mielellään tekee OnePlus 11 puhelimen kanssa. OnePlus 11 puhelinta löydät kaupan hyllyltä kahdessa eri värissä; musta sekä vihreä, mutta jos haluat muuttaa puhelimen ulkonäköä, se onnistuu erittäin vaivattomasti ja nopeasti OnePlus 11 sopivilla suojakuorilla ja muilla suojatarvikkeilla. Kyseinen lippulaivapuhelin tukee jopa 100W pikalatausta, mikä on erityisen haluttu ja toivottu ominaisuus, joten muista hankkia oikeanlaiset lataustarvikkeet.

Suojakuorilla suojaat lasisen puhelimesi

OnePlus 11 puhelimen takakamera on aavistuksen päivittynyt ulkomuodoltaan ja mitoiltaan, mutta ruotsalainen Hasselblad-kamerabrändi on ollut taas mukana kehittämässä ja viilaamassa linssejä. OnePlus 11 mallin sivut ovat alumiinia, mutta muuten puhelin on kestävää Gorilla Glass Victus-lasia. Vaikka tämä lasi onkin erityisen kestävää, silti suosittelemme käyttämään puhelimen ympärillä suojakuoria taikka suojakoteloa. Puhelimen näyttö kannattaa myös suojata panssarilasilla tai suojakalvolla. Suojakuoret tekevät ja antavat paljon muutakin kuin suojaa, suojakuorien avulla voit muuttaa puhelimen ulkonäköä ja luoda puhelimesta persoonallisen näköisen. Valitsemalla mieleiset suojakuoret, tulet tunnistamaan puhelimesi kaikissa tilanteissa, eikä kukaan tule erehdyksissä ottamaan puhelintasi matkaan. Suosittelemmekin kaikkiin puhelimiin suojakuoria, vaikka olisitkin tarkka ja huolellinen puhelimenkäyttäjä, koska kukaan meistä ei näe tulevaisuuteen, ja mitä tahansa voi tapahtua.

OnePlus 11 suojakuoret tulisi omistaa

Suojakuoret ovatkin kaikista suosituin tapa suojata puhelimen, mutta on paljon muitakin vaihtoehtoja. Suojakuorien lisäksi suojakotelot ovat erityisen yleisiä, ja syystäkin. Suojakotelot eli toiselta nimeltä lompakkokotelot ovatkin käteviä suojatarvikkeita, koska se toimii sekä puhelimen suojana, että lompakkona. Saat tärkeimmät korttisi kätevästi sujautettua suojakotelon sisään, joten korttisi ovat aina mukanasi, eikä kotona lipaston päällä, kun olet kaupankassalla. Suojakuoria ja suojakoteloita löydät valikoimastamme useista eri materiaaleista ja väreissä, joten kannattaakin tutustua mikä sopisi omaan käyttöön ja makuun. Suojakuoria on todella ohuita, sellaisia jotka pitävät liukkaissakin käsissä ja uskomattoman räikeissä väreissä.


Tule tutustumaan suomalaisen Mobiilitukun OnePlus 11 suojakuori- ja suojatarvikevalikoimaan ja suojaa kallisarvoinen puhelimesi!