Huawei P30 Lite kuoret

Huawei P30 Lite kuoret suojaavat Huawein suositun uutukaisen! Puhelin julkaistiin maaliskuussa 2019 ja on luultavasti yksi 2019 vuoden Huawein suosituimpia puhelimia. Huawei P30 Lite puhelimesta löytyy kuuden tuuman näyttö, joka kannattaa turvata näytön panssarilasilla sekä Huawei P30 Lite kuorilla, joita meiltä Mobiilitukusta löydät reilun valikoiman. Valikoimistamme löydät niin näytön panssarilasit kuin erilaiset suojakuoret, suojakotelot sekä muut lisätarvikkeet kuten kaapelit ja johdot. Suosittelemme turvaamaan puhelimesi jo heti ennen ostoa ja tilaamaan tarvikkeet meiltä Mobiilitukusta. Kaupan päälle saat jokaiseen tilaukseen aina ilmaisen nopean toimituksen ja aina ilmaisen vaihdon ja palautuksen. Huawei P30 Lite kuoret voit tilata 30 päivän tyytyväisyystakuulla – tervetuloa siis ostoksille!

P30 Lite

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Huawei P30 Lite kuorien suosituimmat tuotteet

     Meiltä usein kysytään siitä, mitkä kuoret tai tuotteet ovat suosituimpia ja näin ”parhaita”. Yleensä kestosuosikit ovat olleet puhelinmallista riippumatta aina samat, ja tässä esittelemmekin niistä nyt kolme vaihtoehtoa. Kukin näistä Huawei P30 Lite kuorista on hyvä valinta suojaamaan puhelintasi, riippuen hieman siitä, mitä suojilta haluat ja mitä ominaisuuksia niissä mahdollisesti haluat olevan.

     Huawei P30 Lite ultraohut suojakuori – Suosituin valinta 

     Nopeasti ajateltuna voidaan ajatella, että Huawei P30 Lite kuorelta vaaditaan mahdollisimman hyvää suojaa iskuja ja kolhuja vastaan. Tämä ei kuitenkaan pidä varsinaisesti paikkaansa ja suomessa suojakuorelta on haluttu enemmänkin huomaamattomuutta tai ainakin hyvää pitoa ja ohutta muotoilua. Siksi läpinäkyvät Huawei P30 Lite kuoret, joissa materiaali on pehmeää TPU-muovia, on loistava valinta aina kun asiakas arvostaa suojakuorelta pitoa ja keveyttä. ”Ultraohuella” suojalla on paksuutta vain 0,5 millimetriä ja tämä takaa, että suojakuoret eivät vaikuta puhelimen paksuuteen tai ulkonäköön oikein millään tavalla.

     Huawei P30 Lite kuoret ja lompakkokotelot – ajaton klassikko

     Huawei P30 lite kuorista ehkä se perinteisin valinta on läpällinen lompakkosuojakotelo. Kotelo tarjoaa huomattavasti paremman suoja kuin läpinäkyvä suoja ja samalla mahdollistaa tärkeimpien korttien ja seteleiden mukana kuljettamisen. Koteloista löytyy yleensä 2-3 korttitaskua ja 1 suuri setelitasku, jossa voi kuljettaa rahaa tai muita pieniä papereita. Suojakotelo sulkeutuu magneettiläpällä, joka pitää kotelon varmasti kiinni. Huawei P30 Lite kuorista lompakkokotelo on myös ainoa, jonka voi taitella kätevästi niin, että puhelimen saa hyvään katseluasentoon vaikkapa v

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä