Huawei P30 Lite Kuoret

Huawei P30 Lite kuoret suojaavat Huawein suositun uutukaisen! Puhelin julkaistiin maaliskuussa 2019 ja on luultavasti yksi 2019 vuoden Huawein suosituimpia puhelimia

Tuotteet

107 tuotetta

Huawei P30 Lite kuorien suosituimmat tuotteet

Meiltä usein kysytään siitä, mitkä kuoret tai tuotteet ovat suosituimpia ja näin ”parhaita”. Yleensä kestosuosikit ovat olleet puhelinmallista riippumatta aina samat, ja tässä esittelemmekin niistä nyt kolme vaihtoehtoa. Kukin näistä Huawei P30 Lite kuorista on hyvä valinta suojaamaan puhelintasi, riippuen hieman siitä, mitä suojilta haluat ja mitä ominaisuuksia niissä mahdollisesti haluat olevan.

Huawei P30 Lite ultraohut suojakuori – Suosituin valinta 

Nopeasti ajateltuna voidaan ajatella, että Huawei P30 Lite kuorelta vaaditaan mahdollisimman hyvää suojaa iskuja ja kolhuja vastaan. Tämä ei kuitenkaan pidä varsinaisesti paikkaansa ja suomessa suojakuorelta on haluttu enemmänkin huomaamattomuutta tai ainakin hyvää pitoa ja ohutta muotoilua. Siksi läpinäkyvät Huawei P30 Lite kuoret, joissa materiaali on pehmeää TPU-muovia, on loistava valinta aina kun asiakas arvostaa suojakuorelta pitoa ja keveyttä. ”Ultraohuella” suojalla on paksuutta vain 0,5 millimetriä ja tämä takaa, että suojakuoret eivät vaikuta puhelimen paksuuteen tai ulkonäköön oikein millään tavalla.

Huawei P30 Lite kuoret ja lompakkokotelot – ajaton klassikko

Huawei P30 lite kuorista ehkä se perinteisin valinta on läpällinen lompakkosuojakotelo. Kotelo tarjoaa huomattavasti paremman suoja kuin läpinäkyvä suoja ja samalla mahdollistaa tärkeimpien korttien ja seteleiden mukana kuljettamisen. Koteloista löytyy yleensä 2-3 korttitaskua ja 1 suuri setelitasku, jossa voi kuljettaa rahaa tai muita pieniä papereita. Suojakotelo sulkeutuu magneettiläpällä, joka pitää kotelon varmasti kiinni. Huawei P30 Lite kuorista lompakkokotelo on myös ainoa, jonka voi taitella kätevästi niin, että puhelimen saa hyvään katseluasentoon vaikkapa videoita varten.

Uusin tulokas: Huawei P30 Lite Inkit suojakuoret

Erikoisuutena meillä Mobiilitukussa löytyy aidosti erilaiset ja persoonalliset suojakuoret myös Huawei P30 Lite puhelimelle. Inkit suojat tuovat persoonallisuuden puhelimesi pintaan ja näillä suojakuorilla saatkin muutettua puhelimesi juuri sellaiseksi, kuin sen itse haluat olevan. Valikoimista löytyy yli 130 erilaista kuviota, toivottavasti myös sinun makuusi sopivana! Meiltä Mobiilitukusta voit tilata tuotteet ilmaisella toimituksella suoraan postilaatikkoosi. Tarjoamme loistavan asiakaspalvelun, ilmaisen vaihdon ja palautuksen sekä suomen suurimman valikoiman. Tervetuloa ostoksille meille Mobiilitukkuun!