Huawei P30 kuoret

Huawei P30 kuoret antavat turvan uudelle upealle puhelimellesi. Puhelimen upea näyttö tarvitsee erityisesti turvaa ja siksi suojakuoret ja näytön panssarilasi ovatkin elintärkeä hankinta.. Nämä suojat löydät kaupastamme valtaisan nopealla toimituksella.

Tuotteet

72 tuotetta

Huawei P30 Kuoret ja suojat – mitä kannattaa hankkia?

Huawei P30 Kuoret kannattaa valita oman käyttötarpeen mukaan. Usein puhelimen suojissa käyttäjät jakautuvat kahteen porukkaan, jossa toiset tykkäävät käyttää suojia, joissa kansiläppää ei ole ollenkaan ja toiset taas läpällisiä, ns. lompakkomallin tai flip cover tyyppisiä suojakoteloita. Suojaavuudeltaan läpälliset Huawei P30 kuoret ja kotelot ovat parempia, sillä kansiläppä pitää näyttöä enemmän turvassa ja usein tälläiset kotelot ovat kooltaan myös hieman jämäkämpiä, ja näin puhelimen ympärillä on enemmän suojaa. Usein kuitenkin unohdetaan, että läpällinenkään kotelo ei ole vielä riittävä suoja puhelimelle, sillä puhelin yleensä putoaa, kun kansiläppä on valmiiksi auki. Siksi näytön panssarilasi onkin ehdottoman tärkeä tuote, kun puhelin kunnolla halutaan suojata. Tähän tarkoitukseen meidän suosituksemme on Huawei P30 kuorien lisäksi, näytön panssarilasi, joista suosittelemme esimerkiksi Mobbit panssarilasiamme.

Voiko Huawei P30 Kuoria oikein olla liikaa?

Tykkäätkö vaihdella suojakuoria ja ajattelet niiden olevan enemmänkin muotiasuste kuin pelkkä puhelimen suoja? Ei hätää, meillä on sinulle ratkaisu! Huawei P30 suojakuorista suosituimmat ovat meidän mobiilitukkulaisten kehittelemät Inkit suojakuoret, joista löydät valtaisan määrän erilaisia kuvioita ja designeja, joilla muokkaat puhelimesi tylsästä pinnasta, upean ja omannäköisen taideteoksen. Siksi me täällä Mobiilitukussa olemmekin sitä mieltä, että myöskään Huawei P30 kuoria ei voi ikinä olla liikaa ja suojia voikin vaihdella monenlaisen eri tilanteen mukaan.

Miksi Huawei P30 Kuoret sitten kannattaa tilata juuri Mobiilitukusta?

Huawei P30 suojakuoria myyviä verkkokauppoja on useita, mutta me mobiilitukkulaiset uskomme aidosti olevamme se paras paikka, josta Huawei P30 kuoret, kotelot ja panssarilasit kannattaa tilata. Olemme puhelimen suojaukseen erikoistuneista kaupoista Suomen suurin ja meillä onkin jo yli 130 000 tyytyväistä asiakasta. Pyrimme toimittamaan tilauksen aina viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä ja erikoisuutena valikoimassamme on Inkit mallisto. Meillä vaihto ja palautus on myös aina ilmaista ja kanta-asiakkaanamme saat kaikista tuotteista suoraan -5% alennusta ja muita mahtavia etuja. Ylpeilemme sillä, että asiakaspalvelumme on suomen parasta ja siihen pyrimme joka päivä. Tuotteillamme, kuten myös Huawei P30 kuorilla on täysi 30 päivän tyytyväisyys takuu!