Huawei Nova 3 kuoret

Huawei Nova 3 kuoret suojaavat laitettasi iskujen, kolhujen ja pudotusten sattuessa. Lisäksi kuoret luovat laitteestasi persoonallisen, hauskan ja juuri itsesi näköisen. Huomioitavaa Huawei Nova 3 kuoria valitessasi on se, että ne täyttävät tarpeesi suojauksen suhteen ja kuori antaa sinulle mitä sinä tahdot. Niiden valitseminen kannattaakin aloittaa miettimällä omia tarpeita. Haluatko lompakkosuojakotelon, johon saat tärkeimmät korttisi mukaasi? Vai haluatko, että saat varman näppituntuman liukkaaseen puhelimeen? Vai haluatko että Huawei Nova 3 kuoret ovat mahdollisimman huomaamattomat ja ohuet? Löydettyäsi itsellesi parhaimman vaihtoehdon kannattaa vielä viimeistellä suojaus näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on todella helppo asentaa Huawei Nova 3 näytön päälle ja ikävän pudotuksen sattuessa panssarilasi ottaa iskun vastaan näytön puolesta. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Nova 3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Huawei Nova 3 täyttää kaikki tarpeesi

     Huawei Nova 3 ilmestyi kauppoihin syyskuussa 2018. Se on varustettu esimerkiksi isokokoisella 6.3” näytöllä, 24+16MP kaksoiskameralla ja kasvojentunnistuksella, jotka takaavat käyttäjälle mutkattoman käyttökokemuksen. Huawei Nova 3 on varustettu myös pikaladattavalla akulla, joka lupaa yhteensopivalla laturilla puolessa tunnissa päivän akun tarpeen. Yhdellä akun täyteen latauksella Huawei Nova 3 laitteella kuuntelet 160 tuntia musiikkia, puhut vuorokauden puhelimessa tai pidät laitteesi yli kaksi viikkoa valmiudessa. Huawei Nova 3 on varusteltu myös tekoälyprosessorilla, joka ymmärtää mitä haluat ja tekee laitteen käytöstä huomattavasti helpompaa. Jos omistat tämän upean puhelimen tai olet ostamassa sitä, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Huawei Nova 3 kuorilla, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään.

     Huawei Nova 3 kuorilla saat persoonaa luuriisi

     Valikoimastamme löydät Huawei Nova 3 kuoria vaikka minkälaisia, jotta löydät itsellesi juuri sen sopivimman vaihtoehdon. Aluksi kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia kuorelta tarvitsee ja hakee, jonka jälkeen on helppo tutkia valikoimaa ja löytyy itsellesi sopiva kuori. Monille tärkeintä on kuoren suojaavuus, toisille käytännöllisyys ja joillekin ulkonäkö. Toiset tykkäävät enemmän lompakkosuojakoteloista, kun toiset taas mahdollisimman ohuista Huawei Nova 3 kuorista. Mielestämme paras suoja sinulle on sellainen, joka täyttää kaikki kriteerisi ja on juuri sinun persoonan näköinen. Joten valitse käyttöösi sopivin kuori ja puhelimesi on suojattu persoonasi näköiseksi.

     Huawei Nova 3 puhelimelle kuten kaikille, suosittelemme panssarilasia

     Sinulle sopivimmat Huawei Nova 3 kuoret löydettyäsi kannattaa suojaus viimeistellä vielä näytön panssarilasilla. Näytön

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä