Honor 50 Kuoret

Honor 50:n saapumista ollaan odoteltu jo jonkin aikaa, joten sen hankinnan jälkeen tärkein tehtävä on ehdottomasti suojata se kunnolla. Täydellisen suojauksen upealle Honor 50 puhelimellesi saat suojakuorien ja panssarilasin avulla.

Tuotteet

3 tuotetta

Honor 50 on mielenkiintoinen uutuus

Huaweista itsenäiseksi irtautunut Honor on vahvistanut julkaisevansa piakkoin uudet puhelimensa. Varmaksi tiedoksi on jo tullut mm. puhelimen järjestelmäpiiri, joka on Qualcommin uusi ja tuorein Snapdragon 778G. Aikaisempien paljastusten, huhujen ja vuotojen perusteella Honor 50 -sarjassa tullaan näkemään takakamera-aluemuotoilu, joka rakentuu kahdesta suuri kokoisesta ympyrästä. Kahdesta ympyrästä ylempi tulee sisältämään keskellä yhden suurikokoisen kameralinssin ja alemmassa ympyrässä on puolestaan kaksi kameralinssiä. Honor 50:n kamera ratkaisuun voi hyvin todennäköisesti liittyä mahdollisesti magneettisesti kiinnittyvät lisälinssit, jotka toisivat ylimmän ympyrän pääkameralle lisäkuvaus mahdollisuuksia. Kyseessä on siis huomattava muutos, jos verrataan oikeastaan mihin tahansa muihin puhelimiin.

Honor 50 kuorista useita hyötyjä

Suojakuoret on kehitetty ensi alkuun juuri sen takia, että ne toisivat lisää suojaa kallisarvoiselle puhelimellesi. Ja sehän kuorien päällimmäinen tarkoitus on edelleen. Kuorista on kuitenkin muitakin hyötyjä Honor 50 puhelimellesi. Kuorien avulla saat huomattavasti paremman otteen puhelimestasi, joten puhelinta on mukavampi käyttää yhdellä kädellä eikä se pääse lipsumaan suuntaan tai toiseen. Kuoret tai itseasiassa suojakotelot tuovat Honor 50 puhelimiin useita upeita juttuja. Niiden kansiläpässä on korttitaskut, joihin mahtuu aina tärkeimmät kortit, joten virallisen lompakon voi vihdoin jättää tai jopa unohtaa kotiin. Honor 50 kotelot saa myös taitettua niin, että ne pysyvät tasaisesti pöydälläsi, joten pääset nauttimaan lempi Netflix -sarjoistasi missä haluat ja milloin haluat!

Täydellinen Honor 50 suojaus

Suojakuoret tuovat oikein kätevästi suojaa laitteellesi, mutta rungon suojaavat kuoret jättävät puhelimen näytön alttiiksi kolhuille ja naarmuille. Honor 50:n näyttöä varten paras vaihtoehto on ehdottomasti panssarilasi. Panssarilasi ja suojakuoret ovat parhaat kaverit, sillä ne täydentävät toisiaan ja sopivat täydellisesti yhteen. Yhdessä nämä kaksi tuotetta muodostavat täydellisen ja kokonaisvaltaisen suojauksen upealle Honor 50 puhelimellesi. Näin varmistut siitä, että voit nauttia puhelimestasi vielä pitkään ja ennen kaikkea se säilyy uudenveroisena. Kuoriin voit myös yhdistellä erilaisia lisätarvikkeita kuten korttitaskuja ja erilaisia pidikkeitä sekä kiinnikkeitä. Näiden avulla saat esimerkiksi suojakotelon ominaisuudet käyttöösi ilman, että puhelimesta tulee yhtään “tuhdimpi” paketti.