Asus Zenfone 8 5G Kuoret

Onneksi olet löytänyt juuri meidän Asus Zenfone 8 5G kuorien ja muiden tuotteiden valikoimaamme! Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia Asus Zenfone 8 5G kuoria useissa upeissa väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa

Tuotteet

9 tuotetta

Asus Zenfone 8 5G kuoret upean laitteen suojaksi

Kyseessä on malliston kärkimalli, joka tarjoaa huippu suorituskykyä kompaktissa paketissa. Asus Zenfone 8 5G -puhelimen suurin valttikortti on erityisesti kompakti rakenne, jollainen nähdään nykyisin harvoissa älypuhelimissa. Kompaktin rakenteen takia puhelimessa ei kuitenkaan ole karsittu ominaisuuksista, sillä Asus Zenfone 8 5G tarjoaa mm. Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin, 120 hertsin AMOLED-näyttöpaneelin, huippuluokan kamerat sekä tehokkaan pikalatauksen. Kyseessä on keskihintaluokan puhelin, joka on varustettu äärettömän mahtavilla ominaisuuksilla. Suojakuorien avulla et ainoastaan varmistu siitä, että puhelin säilyy moitteettomassa kunnossa, vaan niillä voit myös saada Asus Zenfone 8 5G puhelimestasi entistä enemmän irti!

Kompaktiin puhelimeen kompaktit kuoret

Asus Zenfone 8 5G erottuu joukosta kokonsa puolesta, sillä markkinoilla ei ole pitkään aikaan ollut 5,9” tuuman kokoista Android puhelinta, joka olisi ladattu näin täyteen erinomaisia ominaisuuksia. Puhelin sopii käteen kuin käteen uskomattoman hyvin ja sitä on erittäin mukavaa käyttää yhdellä kädellä. Jos haluat nimenomaan säilyttää Asus Zenfone 8 5G puhelimesi kompaktin kokoisena, niin suosittelen sinulle rungon suojaavia kuoria, jotka pitävät laitteesi turvassa kolhuilta ja iskuilta, mutta eivät juurikaan kasvata puhelimen kokoa. Valikoimaa ja värejä meiltä löytyy kuorien osalta aika kivasti, mutta kaikista huomaamattomin suoja on Ultraohut Suojakuori. Asus Zenfone 8 5G kuorien kaveriksi kun hankit vielä panssarilasin, niin puhelimesi on suojattu täydellisesti joka puolelta!

Kesän kalareissuja varten välineet kuntoon

Yksi Asus Zenfone 8 5G -puhelimen erinomaisista rakenteellisista toteutuksista on IP68-luokitus, joka nähdään ensimmäistä kertaa Asuksen puhelimissa. IP68-luokituksen mukaisesti puhelin kestää pölyä ja upotuksen veteen 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi. Tietyissä tilanteissa veden aiheuttamat vahingot saattavat mennä takuun piiriin, mutta Asuksen mukaan laitteen hajotessa uidessa tai tippuessa veteen ei olla enää IP68-luokituksen mukaisissa olosuhteissa, joten takuu ei kata suurinta osaa tilanteista. Näitä tilanteita varten olemme tuoneet valikoimaamme kuorien lisäksi vesitiiviitä suojapusseja, jonne Asus Zenfone 8 5G puhelin mahtuu kuorineen kaikkineen. Suojapussin ansiosta ei haittaa vaikka tiputtaisit Asus Zenfone 8 5G puhelimen ja kuoret vaikka suoraan veneestä, sillä se kyllä kestää!