Asus Zenfone 8 5G Kuoret

Onneksi olet löytänyt juuri meidän Asus Zenfone 8 5G kuorien ja muiden tuotteiden valikoimaamme! Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia Asus Zenfone 8 5G kuoria useissa upeissa väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa. Jos haluat säilyttää puhelimen kompaktin muotoilun, niin rungon suojaavat kuoret ovat täydellinen vaihtoehto. Jos taas kaipaat astetta enemmän suojaa Asus Zenfone 8 5G puhelimellesi, niin lompakko suojakotelot sopivat siihen erinomaisesti. Näiden lisäksi muistathan myös panssarilasin, sillä se näyttö tuppaa nykyisin olemaan juuri se kriittisin osa-alue puhelimissa. Mikäli kaipaat apua esimerkiksi suojatuotteiden valinnassa niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua kiperimmissäkin kysymyksissä. Tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla tarjoamme sinulle toimituksen täysin ilmaiseksi. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Zenfone 8 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus Zenfone 8 5G kuoret upean laitteen suojaksi

    Kyseessä on malliston kärkimalli, joka tarjoaa huippu suorituskykyä kompaktissa paketissa. Asus Zenfone 8 5G -puhelimen suurin valttikortti on erityisesti kompakti rakenne, jollainen nähdään nykyisin harvoissa älypuhelimissa. Kompaktin rakenteen takia puhelimessa ei kuitenkaan ole karsittu ominaisuuksista, sillä Asus Zenfone 8 5G tarjoaa mm. Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin, 120 hertsin AMOLED-näyttöpaneelin, huippuluokan kamerat sekä tehokkaan pikalatauksen. Kyseessä on keskihintaluokan puhelin, joka on varustettu äärettömän mahtavilla ominaisuuksilla. Suojakuorien avulla et ainoastaan varmistu siitä, että puhelin säilyy moitteettomassa kunnossa, vaan niillä voit myös saada Asus Zenfone 8 5G puhelimestasi entistä enemmän irti!

    Kompaktiin puhelimeen kompaktit kuoret

    Asus Zenfone 8 5G erottuu joukosta kokonsa puolesta, sillä markkinoilla ei ole pitkään aikaan ollut 5,9” tuuman kokoista Android puhelinta, joka olisi ladattu näin täyteen erinomaisia ominaisuuksia. Puhelin sopii käteen kuin käteen uskomattoman hyvin ja sitä on erittäin mukavaa käyttää yhdellä kädellä. Jos haluat nimenomaan säilyttää Asus Zenfone 8 5G puhelimesi kompaktin kokoisena, niin suosittelen sinulle rungon suojaavia kuoria, jotka pitävät laitteesi turvassa kolhuilta ja iskuilta, mutta eivät juurikaan kasvata puhelimen kokoa. Valikoimaa ja värejä meiltä löytyy kuorien osalta aika kivasti, mutta kaikista huomaamattomin suoja on Ultraohut Suojakuori. Asus Zenfone 8 5G kuorien kaveriksi kun hankit vielä panssarilasin, niin puhelimesi on suojattu täydellisesti joka puolelta!

    Kesän kalareissuja varten välineet kuntoon

    Yksi Asus Zenfone 8 5G -puhelimen erinomaisista rakenteellisista toteutuksista on IP68-luokitus, joka nähdään ensimmäistä kertaa Asuksen puhelimissa. IP68-luokituksen mukaisesti puhelin kestää pölyä ja upotuksen

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä