Asus Zenfone 7 Pro 5G Kuoret

Asus Zenfone 7 Pro 5G puhelimen sanotaan olevan tällä hetkellä markkinoiden paras selfiepuhelin. Uusi hieno puhelin kannattaa ehdottomasti suojata parhaalla mahdollisella tavalla hankkimalla kestävä puhelimen suojakuori sekä panssarilasi suojaamaan näyttöä. Valikoimastamme löydät Asus Zenfone 7 Pro 5G puhelimeen monia erilaisia suojakuoria sekä eri värisiä lompakkokoteloita. Suojakuoren kanssa puhelimen käyttöä helpottavat popsocketit, otenauhat ja oterenkaat. Niiden avulla saat puhelimesta tukevamman otteen ja otettua parempia valokuvia. Lompakkokotelolla taas saat puhelimellesi entistäkin parempaa suojaa ja samalla saat kaiken tarvittavan pidettyä mukana samassa paketissa. Tervetuloa valitsemaan sopivat tuotteet juuri sinun Asus Zenfone 7 Pro 5G puhelimeesi.

Zenfone 7 Pro 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Uusi puhelin, uudet suojakuoret

    Uusi Asus Zenfone 7 Pro 5G tarvitsee myös arvoisensa suojakuoret. Tuotteillamme saat suojattua puhelimesi täysin ja samalla sen käyttöikä kasvaa merkittävästi. Oikeanlainen suoja mahdollistaa puhelimen käytön parhaalla mahdollisella tavalla. Juuri Asus Zenfone 7 Pro 5G puhelimeen muotoillut kuoret antavat puhelimelle paremman pidon ja vieläkin upeamman ulkonäön. Voit valita valikoimastamme joko läpinäkyvät tai klassisen mustat suojakuoret. Yhdistämällä niihin kuviollisen popsocketin tai oterenkaan saat muokattua Asus Zenfone 7 Pro 5G puhelimesi ulkonäköä haluamallasi tavalla. Parempi pito puhelimesta tarkoittaa myös parempia valokuvia ja turvallisempaa puhelimen käyttöä.  

    Panssarilasi lisää suojaa

    Asus Zenfone 7 Pro 5G puhelimen suojakuorien kanssa suosittelemme ehdottomasti myös panssarilasia. Oikean kokoinen ja oikealla tavalla asennettu lasi suojaa puhelimen näyttöä sen tippuessa ja voit säästää samalla satoja euroja. Panssarilasi tulee valita aina puhelimen suojakuorien mukaan, että ne ovat varmasti yhteensopivat.  Asus Zenfone 7 Pro 5G puhelimeen on saatavilla myös hydrogel suojakalvoa, joka toimii panssarilasin ja suojakalvon välimuotona. Se suojaa puhelimesi näyttöä sekä naarmuilta, että kolhuilta. Koska  Hydrogel kaareutuu puhelimen näytön mukaan, toimii se lähes kaikkien suojakuorten ja suojakoteloiden kanssa. 

    Kaikki tarvittava yhdessä paikassa

    Haluatko pitää kaiken mitä tarvitset yhdessä paikassa? Valitse silloin Asus Zenfone 7 Pro 5G:lle lompakkosuojakotelo. Voit säilyttää puhelimen mukana jopa kolmea korttia ja sinulla on aina kaikki tarvittava mukanasi. Halusit lompakkokotelon sitten nahkaisena tai vegaanisena, löydät sen varmasti valikoimastamme. 

    Jos taas koet lompakon liian suureksi ja suosit mieluummin ohuempaa puhelinta, mutta haluaisit silti pitää esimerkiksi maksukortin mukanasi, kaupastamme löytyvät

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä