Asus Zenfone 7 Pro 5G Kuoret

Asus Zenfone 7 Pro 5G puhelimen sanotaan olevan tällä hetkellä markkinoiden paras selfiepuhelin. Valikoimastamme löydät Asus Zenfone 7 Pro 5G puhelimeen monia erilaisia suojakuoria sekä eri värisiä lompakkokoteloita.

Tuotteet

1 tuote

Uusi puhelin, uudet suojakuoret

Uusi Asus Zenfone 7 Pro 5G tarvitsee myös arvoisensa suojakuoret. Tuotteillamme saat suojattua puhelimesi täysin ja samalla sen käyttöikä kasvaa merkittävästi. Oikeanlainen suoja mahdollistaa puhelimen käytön parhaalla mahdollisella tavalla. Juuri Asus Zenfone 7 Pro 5G puhelimeen muotoillut kuoret antavat puhelimelle paremman pidon ja vieläkin upeamman ulkonäön. Voit valita valikoimastamme joko läpinäkyvät tai klassisen mustat suojakuoret. Yhdistämällä niihin kuviollisen popsocketin tai oterenkaan saat muokattua Asus Zenfone 7 Pro 5G puhelimesi ulkonäköä haluamallasi tavalla. Parempi pito puhelimesta tarkoittaa myös parempia valokuvia ja turvallisempaa puhelimen käyttöä.  

Panssarilasi lisää suojaa

Asus Zenfone 7 Pro 5G puhelimen suojakuorien kanssa suosittelemme ehdottomasti myös panssarilasia. Oikean kokoinen ja oikealla tavalla asennettu lasi suojaa puhelimen näyttöä sen tippuessa ja voit säästää samalla satoja euroja. Panssarilasi tulee valita aina puhelimen suojakuorien mukaan, että ne ovat varmasti yhteensopivat.  Asus Zenfone 7 Pro 5G puhelimeen on saatavilla myös hydrogel suojakalvoa, joka toimii panssarilasin ja suojakalvon välimuotona. Se suojaa puhelimesi näyttöä sekä naarmuilta, että kolhuilta. Koska  Hydrogel kaareutuu puhelimen näytön mukaan, toimii se lähes kaikkien suojakuorten ja suojakoteloiden kanssa. 

Kaikki tarvittava yhdessä paikassa

Haluatko pitää kaiken mitä tarvitset yhdessä paikassa? Valitse silloin Asus Zenfone 7 Pro 5G:lle lompakkosuojakotelo. Voit säilyttää puhelimen mukana jopa kolmea korttia ja sinulla on aina kaikki tarvittava mukanasi. Halusit lompakkokotelon sitten nahkaisena tai vegaanisena, löydät sen varmasti valikoimastamme. 

Jos taas koet lompakon liian suureksi ja suosit mieluummin ohuempaa puhelinta, mutta haluaisit silti pitää esimerkiksi maksukortin mukanasi, kaupastamme löytyvät myös suojakuoreen erikseen liimattavat korttitaskut. Valikoimasta löydät sekä yksiväriset, että kuviolliset korttitaskut, jotka ovat saatavilla upeilla Inkit-designilla. Korttitaskuilla voit muokata puhelimesi ulkonäköä juuri omaan tyyliisi sopivaksi. Liittämällä Asus Zenfone 7 Pro 5G suojakuoren takaosaan korttitaskun, saat mukaasi yhden kortin esimerkiksi äkilliselle kauppareissulle. 

Verkkokauppamme palvelee sinua aina 24/7. Lisäksi tarjoamme jokaiseen tilaukseen ilmaisen kirjetoimituksen suoraan kotiin. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!