Asus Zenfone 7 5G Kuoret

Mikä on tärkein asia uuden puhelimen oston yhteydessä? Tietenkin se, että mieluisan puhelimen lisäksi muistat hankkia asianmukaiset suojakuoret sekä näytönsuojan, joilla saat pidettyä esimerkiksi uuden Asus Zenfone 7 5G puhelimesi varmassa turvassa. Halusit sitten Asus Zenfone 7 5G puhelimeesi minkälaisen suojakuoren tahansa, löydät sen verkkokaupastamme varmasti. Valikoimastamme löydät ohuet läpinäkyvät, yksiväriset sekä kuviolliset suojakuoret. Jos kaipaat Asus Zenfone 7 5G puhelimellesi extrahyvää suojausta tai se on hankittu vaikka lapselle, on silloin lompakkokotelo valintasi. Kotelon saat taitettua kätevästi telineeksi ja mukaan mahtuu parhaimmillaan jopa kolme korttia. Ostoksesi voit suorittaa verkkokaupassamme 24/7 ja toimitus on aina ilmainen.

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Parhaat suojakuoret Asus Zenfone 7 5G puhelimeen!

    Kun pidät uutta Asus Zenfone 7 5G puhelinta kädessäsi, mihin kiinnität ensimmäisenä huomiota? Tottakai sen mahtaviin ominaisuuksiin ja kolmoiskameraan, mutta varmasti myös pitoon kädessä sekä suojakuoren paksuuteen. Usein suurikokoista puhelinta, kuten Asus Zenfone 7 5G voi olla hankala käyttää ja silloin se on hyvä varustaa esimerkiksi popsocketilla. Popsocket kiinnitetään tarralla kuoren takaosaan kiinni ja se on helppo nostaa ylös ja litistää alas juuri silloin kuin sille on tarvetta. Popsocketin avulla puhelin pysyy jämäkästi kädessä ja voit ottaa mm. entistäkin parempia valokuvia. Toiset taas pitävät enemmän otenauhasta tai oterenkaasta. Oterenkaita ja popsocketteja löydät verkkokaupastamme suuren valikoiman. Tärkeintä on, että löydät tuotteista itsellesi mieluisan ja nauha tai rengas on kiinnitetty oikealla tavalla oikeaan kohtaan suojakuoreen. 

    Muista suojata näyttö

    Oikeanlaisen suojakuoren lisäksi tarvitset ehdottomasti panssarilasin tai kalvon suojaamaan Asus Zenfone 7 5G puhelimesi näytön. Oikealla tavalla asennettu ja sopivan kokoinen lasi suojaa puhelimesi näyttöä iskuilta ja kolhuilta. Quick and easy- panssarilasimme sopii kaikkien kuorien kanssa sillä se jää reunoilta hieman vajaaksi. Koko Näytön lasi taas suojaa nimensä mukaisesti koko Asus Zenfone 7 5G puhelimen näytön, mutta sitä ei ole suotavaa käyttää sellaisten kuorien kanssa, jotka tulevat reilusti puhelimen etuosan päälle.  Jos taas lasin sijasta päädyt suojakalvoon, toimii sellainen paremmin lompakon kanssa, sillä suojakalvo suojaa näyttöä naarmuilta, mutta ei iskuilta. Kalvo estää kuitenkin mm. lompakkokotelossa olevia kortteja tekemästä ikäviä naarmuja puhelimen näyttöön ja siisti näyttö on aina mukavampi käyttää. 

    Nopea ilmainen toimitus

    Verkkoka

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä