Asus Zenfone 7 5G Kuoret

Mikä on tärkein asia uuden puhelimen oston yhteydessä? Tietenkin se, että mieluisan puhelimen lisäksi muistat hankkia asianmukaiset suojakuoret sekä näytönsuojan, joilla saat pidettyä esimerkiksi uuden Asus Zenfone 7 5G puhelimesi varmassa turvassa

Tuotteet

1 tuote

Parhaat suojakuoret Asus Zenfone 7 5G puhelimeen!

Kun pidät uutta Asus Zenfone 7 5G puhelinta kädessäsi, mihin kiinnität ensimmäisenä huomiota? Tottakai sen mahtaviin ominaisuuksiin ja kolmoiskameraan, mutta varmasti myös pitoon kädessä sekä suojakuoren paksuuteen. Usein suurikokoista puhelinta, kuten Asus Zenfone 7 5G voi olla hankala käyttää ja silloin se on hyvä varustaa esimerkiksi popsocketilla. Popsocket kiinnitetään tarralla kuoren takaosaan kiinni ja se on helppo nostaa ylös ja litistää alas juuri silloin kuin sille on tarvetta. Popsocketin avulla puhelin pysyy jämäkästi kädessä ja voit ottaa mm. entistäkin parempia valokuvia. Toiset taas pitävät enemmän otenauhasta tai oterenkaasta. Oterenkaita ja popsocketteja löydät verkkokaupastamme suuren valikoiman. Tärkeintä on, että löydät tuotteista itsellesi mieluisan ja nauha tai rengas on kiinnitetty oikealla tavalla oikeaan kohtaan suojakuoreen. 

Muista suojata näyttö

Oikeanlaisen suojakuoren lisäksi tarvitset ehdottomasti panssarilasin tai kalvon suojaamaan Asus Zenfone 7 5G puhelimesi näytön. Oikealla tavalla asennettu ja sopivan kokoinen lasi suojaa puhelimesi näyttöä iskuilta ja kolhuilta. Quick and easy- panssarilasimme sopii kaikkien kuorien kanssa sillä se jää reunoilta hieman vajaaksi. Koko Näytön lasi taas suojaa nimensä mukaisesti koko Asus Zenfone 7 5G puhelimen näytön, mutta sitä ei ole suotavaa käyttää sellaisten kuorien kanssa, jotka tulevat reilusti puhelimen etuosan päälle.  Jos taas lasin sijasta päädyt suojakalvoon, toimii sellainen paremmin lompakon kanssa, sillä suojakalvo suojaa näyttöä naarmuilta, mutta ei iskuilta. Kalvo estää kuitenkin mm. lompakkokotelossa olevia kortteja tekemästä ikäviä naarmuja puhelimen näyttöön ja siisti näyttö on aina mukavampi käyttää. 

Nopea ilmainen toimitus

Verkkokauppamme on auki 24h vuorokaudessa. Voit tilata Asus Zenfone 7 5G puhelimeesi uudet suojakuoret ja näytönsuojan mihin vuorokauden aikaan tahansa. Toimitus on aina ilmainen ja saat sen suoraan kotiisi. Verkkokauppa mahdollistaa valikoiman tarkastelun rauhassa, eikä päätöksiä tarvitse tehdä hätäisesti. Jos mieleesi herää kysymyksiä, auttaa mahtava asiakaspalvelumme sinua aina arkipäivisin chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!