Asus Zenfone 6 kuoret

Asus Zenfone 6 on Asuksen viimeisin puhelin malli, joka kovasti yrittää päästä lippulaivapuhelimien hyttiin matkaan. Toukokuussa julkaistu puhelin on hinnaltaan puolet kalleimmista puhelimista, ja tehoiltaan se yltää samoihin lukemiin.

Tuotteet

1 tuote

Onko suojakuoret valmiina Asus Zenfone 6 puhelimellesi?

Puhelimen suojakuoret ovat yksi tärkeimmistä asioista mitä voit puhelimellesi hankkia. Asus Zenfone 6 kuoret tuovat itsellesi levon tunnetta puhelin käyttämiseen, eikä sinun tarvitse huolehtia koko ajan siitä, missä puhelintasi käytät, ja mitä sille käy, jos se putoaa. Usein meillä ei ole ongelmia pitää puhelimesta kiinni, mutta kaikkien käsissä tavarat putoilevat joskus. Monet meistä kaipaavat sen varmuuden, että jos puhelin sattuisi putoamaan, ei se olisi ainakaan mitään kohtalokasta. Yleensä Asus Zenfone 6 suojakuorien tärkein ominaisuus ei välttämättä ole se, että ne suojaavat puhelinta vaan, että ne ehkäisevät puhelimen putoamista käsistä. Pito onkin usein yksi todella tärkeä ominaisuus, jota asiakkaamme toivovat suojakuorelta. Uudet puhelimet ovat metalirunkoineen todella liukkaita ja tavallinen TPU-muovinen suojakuori antaa loistavan otteen puhelimesta. Hyviä vaihtoehtoja jos toivoo pitävää suojakuorta ovat esimerkiksi Asus Zenfone 6 ultraohut suojakuori, joka on vain 0,5mm paksu TPU-muovinen kuori. Tämän avulla puhelimesi pysyy kädessä aina, kun sitä haluat!

Asus Zenfone 6 kuoret ovat edullisia Mobiilitukussa

Puhelimen kuoret eivät ole kalliita. Meillä Mobiilitukussa edullisimmat Asus Zenfone 6 kuoret maksavat noin 10€ ja koska meillä ei ole minkäänlaisia toimituskuluja, ei tuosta muita lisämaksuja parhaimmillaan tule. Myös edullisimmat läpälliset Asus Zenfone 6 suojakotelot maksavat alle 20€, joka on kuitenkin melkoisen pieni hinta siitä, että puhelin melkoisella varmuudella pysyy ehjänä huomattavasti pidempään. Siksi suosittelemmekin ehdottamasti sijoittamaan tuon 10-20€ puhelimen suojaamiseen, sillä sitä päätöstä et tule katumaan. Muista myös lisätä panssarilasi ostoskoriin ostoksien yhteydessä!

Asus Zenfone 6 kuorien lisäksi puhelinpidike lisäämään otetta

Suureen suosioon nousseet erilaiset puhelinpidikkeet ovat loistava lisäys Asus Zenfone 6 suojakuorien kaveriksi. Puhelinpidikkeillä kuten esimerkiksi oterenkaalla, helpotat käyttöä hankalemmissa asennoissa ja saat puhelimen esimerkiksi kätevään videoiden katseluasentoon. Valioimistamme löytyy yli 80 erilaista puhelinpidikettä, joten voit valita pidikkeen täysin oman värin ja persoonallisuuden mukaan.  Tervetetuloa siis hankkimaan omat Asus Zenfone 6 kuoret nopeasti ja helposti netistä! Meiltä saat aina ilmaisen toimituksen ja loistavan asiakaspalvelun!