iPhone 14 Pro Max kuoret

Applen uusi lippulaivapuhelin iPhone 14 Pro Max on suojaamisen arvoinen laite! Meiltä löydät uutukaiselle puhelimellesi täydellisesti istuvat ja suojaavat iPhone 14 Pro Max kuoret. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

14 tuotetta

Apple iPhone 14 Pro Max kuoret antavat puhelimellesi sen ansaitseman suojan

Apple julkaisi uuden lippulaivamallinsa iPhone 14 Max Pro:n syyskuussa 2022. Kyseessä on ehdoton puhelinmarkkinoiden kärkinimi, josta löytyy Applen tehokkain prosessori, huippukamerat ja supertarkka Retina -näyttö, joka mukautuu käytön mukaan 1-120hz virkistystaajuudella. Puhelin on kauttaaltaan lasia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja reunoja lukuun ottamatta, joten puhelin osaa olla liukas käsissä. Tähän auttaa sopivat iPhone 14 Pro Max suojakuoret, joita löydät valikoimastamme runsaasti erilaisissa väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa.

iPhone 14 Pro Max suojakuoren valinta

Kun olet hankkinut tämän arvokkaan lippulaivamallin, kannattaa seuraavaksi katseet kääntää sopivan iPhone 14 Pro Max suojakuoren hankintaan. Tässä vaiheessa tuleekin varmasti mieleen, millä tapaa puhelimen haluaa suojata ja mitä suojakuorelta haluaa. Meiltä löydät perinteisiä puhelimen takaosan ja reunukset suojaavia iPhone 14 Pro Max kuoria, jotka pitävät puhelimen omat muodot esillä ja eivät tee puhelinta juurikaan paksummaksi. Näistä löydät monia eri värejä, materiaaleja ja kuvioita, joten mieluisa kuori löytyy varmasti! Mikäli haluat kuorelta enemmän käytännöllisyyttä, voi iPhone 14 Pro Max suojakotelo olla valintasi. Suojakoteloissa on näytön päälle kääntyvä kansiläppä, josta löydät kotelon mallista riippuen aina yhdestä jopa yhdeksään korttipaikkaa ja setelitaskun, johon saat mukana kulkevat setelit ja kuitit mukaasi. Kaikki iPhone 14 Pro Max suojakuoret ovat mitoitettu tarkasti puhelimelle sopivaksi ja liitinaukot sekä näppäimet ovat helposti käytettävissäsi, joten kuoria ei tarvitse irrottaa pois paikaltaan esimerkiksi latauksen ajaksi.

Panssarilasi viimeistelee suojauksen

Suosittelemme ehdottomasti käyttämään aina näytönsuojaa puhelimen näytöllä, oli suojakuoreksi valikoitunut takakuori tai kansiläpällinen suojakotelo. iPhone 14 Pro Max panssarilasilla suojaat puhelimesi kallisarvoisimman osan iskuja vastaan. Panssarilasit ovat todella ohuita, joten sen paikallaanoloa ei edes huomaa ja näytön tuntuma pysyy samana. iPhone 14 Pro Max panssarilasilla varmistat, että puhelin on suojattu kauttaaltaan ja voit käyttää sitä huoletta kovemmassakin menossa. Suojatarvikkeiden lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi kaapelit, laturit ja puhelinpidikkeet, jotka tekevät puhelimen käytöstä vielä vaivattomampaa. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan!