iPhone 14 Plus kuoret

Apple iPhone 14 Plus on yksi neljästä 2022 syksyllä ilmestyneistä puhelinmalleista, ja voidaankin olettaa tämän mallin olevan yksi suosituimmista. Nyt varmasti jo pohdit mistä saisit mieleiset suojakuoret, suojakotelot sekä näytönsuojat puhelimeesi.

Tuotteet

212 tuotetta

Apple iPhone 14 Plus kuorilla pidennät puhelimesi käyttöikää

Apple iPhone 14 Plus löytyy nyt kauppojen hyllystä ja onkin erityisen tärkeää hankkia siihen tarkoitetut suojatarvikkeet. Tunnettuun tapaan iPhone 14 Plus on lähes kokonaan lasia, joten puhelin on todella herkkä rikkoontumaan, vaikka kyseessä onkin Gorilla lasi. iPhone 14 Plus suojakuoret suojaavat puhelimen reunat ja takaosan, kun puolestaan suojakotelot ja lompakkokotelot suojaavat puhelimen näyttöä myöten. Onneksi iPhone 14 Plus mallille löytyy myös näytönsuojia, ja suosituin tällainen on panssarilasi. Vaikka suojakoteloissa onkin taitettava kansi näytön päällä, suosittelemme aina käyttämään panssarilasia. iPhone 14 Plus panssarilasi voi säästää sinut satojen eurojen korjauslaskulta, kun näyttö pysyy ehjänä vaikka puhelin sattuisikin tippumaan maahan. Laajasta iPhone 14 Plus valikoimasta löydät aivan varmasti sinun mieltymyksiin ja persoonaasi sopivanlaisia suojakuoria ja suojakoteloita. Useista erilaisista materiaaleista, väreistä ja kuvioista voit valita parhaimman vaihtoehdon sinun käyttöösi, joten kannattaakin hieman pohtia mitä suojatuotteilta haluaa ennen tilaamista. iPhone 14 Plus lompakkokotelo tekee puhelimesta hieman paksumman, mutta on käytännöllinen monella eri tapaa. Jos taas arvostat huomaamatonta ja ohutta kuorta, on puhelimen takaosan suojaava iPhone 14 Plus suojakuori varma valinta!

Lisätarvikkeet helpottamaan puhelimen käyttöä

Puhelinmarkkinat ovat viime vuosina muuttuneet, ja monet firmat, kuten myös Apple ovat siirtymässä vihreämpään linjaan. Tämä näkyy puhelimien pakkauksissa, koska et enää löydä verkkolaturia paketin sisästä, vain latauskaapelin. Tällä tavoin maailman SER-jäte määrä pienenee ja isot yritykset ovat nykyään yksinkertaistaneet pakkauksiaan. Meiltä löydät iPhone 14 Plus laitteellesi sopivat verkkolaturit, kaapelit, varavirtalähteet ja muut käyttöä helpottavat lisätarvikkeet. Jos puhelin ei meinaa pysyä kädessä, voi ratkaisuna olla myös erilaiset puhelinpidikkeet, joita löytyy monissa eri väreissä ja kuvioissa ja näin saat yhdistettyä ne puhelimen värimaailmaan sopivaksi. Kun olet valinnut sopivat tuotteet verkkokaupastamme, niin saat kaupan päälle vielä maksuttoman ja nopean toimituksen yli 25 euron tilauksiin. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!