iPhone 13 Pro Max kuoret

Uudelle Apple iPhone 13 Pro Max:lle tarkoitetut suojakuoret suojaavat hienoa puhelintasi arjen kolhuja vastaan. Valikoimastamme löytyykin useita eri vaihtoehtoja eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa.

Tuotteet

11 tuotetta

Applen huippu-uutuus iPhone 13 Pro Max on lippulaivamallien kärkeä

Applen viimeisimmän huippumalliston suurin malli kantaa nimeä iPhone 13 Pro Max. Kyseessä on malliston lippulaiva, joka kannattaa ehdottomasti pitää ehjänä sille sopivilla iPhone 13 Pro Max suojakuorilla ja näytönsuojilla. Suojatarvikkeilla puhelin sekä pysyy ehjänä että säilyttää arvonsa pidempään. Kaikki puhelimelle tarvittavat kuoret ja lisätarvikkeet löydät suuresta puhelintarvikevalikoimastamme.

Meiltä saatavat iPhone 13 Pro Max kuoret suojaavat puhelintasi iskuilta ja kolhuilta vauhdikkaan arjen keskellä. Lähes kaikki suojakuoret suojaavat puhelimen takaosan ja reunat, jotka yleensä ottavat iskun ensimmäisenä vastaan esimerkiksi puhelimen pudotessa kädestä. Reunat nousevat useimmissa Apple iPhone 13 Pro Max kuorissa hieman näytön reunojen yläpuolelle, joten puhelimen arvokkain osa ei ole ensimmäisenä ottamassa iskuja vastaan.

Persoonallisuutta uudelle puhelimellesi

Valikoimastamme löytyy iPhone 13 Pro Max suojakuoria monissa eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Jos haluat huomaamattoman takakuoren peittävän suojakuoren, on läpinäkyvä ultraohut suojakuori valintasi. Mikäli kaipaat puhelimestasi vähän jämäkämpää otetta, niin meiltä löytyy myös paksumpia takasuojakuoria monissa eri värivaihtoehdoissa. Käytännöllisin ja suojaavin vaihtoehto on kestosuosikiksi muodostunut lompakkokotelo, jonka näytön päälle taitettava läppä suojaa näyttöä naarmuilta ja kolhuilta. Iphone 13 Pro Max lompakkokoteloista löytyy myös korttipaikat 1-3 kortille, joten saat kuljetettua tärkeimmät kortit mukanasi. Suuressa osassa lompakkokoteloja on magneettinen läpän sulkumekanismi, joka helpottaa puhelimen ja kotelon käyttöä sekä pitää läpän tiukasti puhelimen näytön päällä.

Puhelimen näytön edullinen vakuutus

Kun suojakuoret on valittu, on aika suojata myös puhelimen näyttö joko suojakalvolla tai panssarilasilla. Suojakalvot suojaavat naarmuilta ja pieniltä kolhuilta, panssarilasit ottavat kovempia iskuja vastaan jättäen puhelimen näytön ehjäksi. Iphone 13 Pro Max panssarilasi on halpa vakuutus puhelimen kalliille näytölle. Kun puhelin tippuu, panssarilasi saattaa särkyä mutta puhelimen näyttö jää panssarilasin alla usein ehjäksi. Tilaa meiltä upealle iPhone 13 Pro Max puhelimellesi suojakuoret ja näytönsuojat ja saat samalla ilmaisen toimituksen yli 25 euron tilauksiin. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme!