iPhone 13 Mini kuoret

Apple iPhone 13 Mini suojakuoret suojaavat kauniin puhelimesi tehokkaasti kolhuilta. Puhelimelle löytyy valikoimastamme laaja kirjo suojakuoria eri väreissä ja materiaaleissa.. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme!.

Tuotteet

11 tuotetta

Iphone 13 Mini kuoret pelastavat puhelimesi kolhun sattuessa

Uuden puhelimen hankinnan jälkeen tärkein tehtävä on suojata puhelin asiaankuuluvalla tavalla. Tämä tarkoittaa iPhone 13 Mini suojakuoria, jotka suojaavat puhelimen rungon ja panssarilasia, joka suojaa puhelimen näytön. Näin uusi hieno puhelimesi säilyy uudenveroisena pidempään ja vältyt kalliilta huoltoreissuilta. Uudet puhelimet ovat yleensä myös liukkaita pinnoiltaan ja erilaiset iPhone 13 Mini suojakuoret mahdollistavat puhelimesta pitävän otteen, ettei puhelin pääse tippumaan maahan.

Iphone 13 Mini suojakuorilla persoonallisuutta puhelimeesi

Sen lisäksi että iPhone 13 Mini kuoret suojaavat puhelintasi, saat samalla myös puhelimestasi normaalia persoonallisemman näköisen ja uudistetun ulkokuoren. Muokkaamalla puhelimen ulkonäköä saat puhelimestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat ja saat samalla tuotua persoonallisuuttasi esiin. Suuresta valikoimastamme löytyy varmasti mieleiset iPhone 13 Mini kuoret jokaiselle. Perinteisistä takakuorista saa hyvän otteen ja ne suojaavat puhelimen takaosan lisäksi myös puhelimen reunat, jotka yleensä ottavat iskun ensimmäisenä vastaan. Kuorien reunat myös yleensä yltävät hieman näytön pinnan yläpuolelle, jolloin ne suojaavat samalla myös hieman näyttöä. Mikäli kaipaat kuorilta käytännöllisintä mallia, on iPhone 13 Mini lompakkokotelo valintasi. Lompakkokotelossa on näytön päälle taittuva, magneettikiinnityksellä toimiva läppä, joka suojaa näyttöä. Läpässä on myös korteille paikkoja, joten saat tärkeimmät pankkikortit ja henkilöllisyystodistukset mukaasi ilman perinteistä lompakkoa. Päädyit mihin tahansa suojakuorimalliin, näyttö kannattaa ehdottomasti aina suojata iPhone 13 Mini panssarilasilla. Panssarilasi suojaa kallisarvoista näyttöäsi ja mikäli puhelin tippuu, niin panssarilasi saattaa hajota mutta alla oleva näyttö pysyy ehjänä. Näin säästyt kallillta näytön korjaukselta.

Iphone 13 Mini kuorien lisäksi lisätarvikkeet kuntoon

Valikoimastamme löytyy runsaasti lisätarvikkeita puhelimille suojakuorien lisäksi. Suosituimpia lisätarvikkeita ovat paremman otteen antavat Popsocketit sekä laturit ja kaapelit. Tutustu myös lisätarvikevalikoimaamme ja tilaa meiltä iPhone 13 Min:ille sopivat kuoret ja muut tuotteet niin saat maksuttoman ja nopean toimituksen yli 25 euron tilauksiin!