iPhone 11 kuoret

Apple iPhone 11 kuoret suojaavat arvokasta puhelintasi kuin kananmunan kuoret keltuaista, joten ne ovat hyvinkin tarpeelliset sinun kalliille puhelimelle. Apple julkaisi syyskuussa 2019 kolme uutta puhelinta, ja iPhone 11 on heidän halvin vaihtoehto.

Tuotteet

9 tuotetta

Apple iPhone 11 on yksi syksyn odotetuimmista puhelimista

Apple iPhone 11 on vuoden 2019 syksyllä yksi kolmesta Applen uudesta puhelimesta. Apple iPhone 11 omaa suuren 6,1” LCD näytön, joka kattaa etupaneelin lähes kokonaan. Suuri näyttöpinta-ala tarkoittaa kuitenkin entistä suuremman vaaran: puhelimessa on paljon lasia, joka on herkkä rikkoontumaan. Puhelimen suojaukseen kannattaakin varautua mielellään jo hyvissä ajoin etukäteen ja hankkia sen turvaksi suojakuoret / suojakotelot ja panssarilasin. Näin vältät puhelimen rikkomisen edullisesti ja puhelimesi näyttää tyylikkäältä!

Suojaus on tärkeää, jopa Apple iPhone 11 puhelimelle

Monelle käyttäjälle suojakuorten käyttämisen ensisijainen tehtävä on pitää arvokas puhelin ehjänä ja hyväkuntoisena. Tämän jälkeen tulee sitten vasta tyyliseikat ja käytännöllisyys. Voit valita puhelimesi turvaksi esimerkiksi kannellisen suojakotelon tai pelkkiä sivuja ja taustaa suojaavan Apple iPhone 11 kuoren. Molempia vaihtoehtoja on yksivärisenä: mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, ruskeana ja valkoisena.

Yhä trendikkäämpää kuitenkin on suojata iPhone 11 puhelin kuviollisilla ja värikkäillä kuorilla, jotka suojaamisen lisäksi tekevät puhelimestasi yksilöllisen. Voitkin tehdä puhelimestasi vihdoin esimerkiksi asukokonaisuuteesi täydellisesti sopivan muotiesineen. Erotu joukosta ja uskalla hankkia värikkäät suojakuoret!

Löydät Apple iPhone 11 puhelimelle myös huomaamattomia suojakuoria

Yksi kysytyimmistä kysymyksistä on, että minkä verran iPhone 11 kuoret lisäävät paksuutta puhelimeen. Toki kuoret lisäävät ulkomittoja jonkin verran, mutta voit pohtia mielessäsi, kumpi on ikävämpää: muutama milli lisää ulkomittoja, vai naarmuinen, jopa täysin käyttökelvottomaksi rikkoontunut puhelin. Suurin osa valitsee pienemmäksi pahaksi kuoret, koska iPhone 11 on kuitenkin niin arvokas laite, ettei sitä joka päivä viitsisi olla ostamassa. 

Erilaiset kuoret ovat tietenkin erilaisia, siinä missä lompakko suojakotelot ovat paksumpia, ovat pelkät sivu ja taustasuojat ohuempia. Parhaimmillaan iPhone 11 kuoret ovat paksuudeltaan jopa alle millimetrin paksuisia, joten nämä eivät varmastikaan haittaa kenenkään puhelimen käyttöä. On myös luonnollista, että mitä suojaavammat suojakuoret ovat hankintalistalla, sen enemmän ne lisäävät paksuutta. Joskin näissä asioissa paksuudesta puhuttaessa ei puhuta kuin parin millimetrin eroista.

Päätä tärkein ominaisuus, jota kuorelta haluat. Pitäisikö sen olla ohut, mahdollisimman suojaava vai tarjota entistä parempaa käytettävyyttä? Valitsit minkä tahansa tuotteen, toimitamme sen sinulle nopeasti vain 1-3 arkipäivässä! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!