iPhone XR kuoret

Apple iPhone XR kuoret löytyvät tästä valikoimasta. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja moneen eri tarpeeseen, joten saat varmasti suojattua uuden puhelimesi näytön ja rungon sinun silmääsi tyydyttävällä tavalla.

Tuotteet

178 tuotetta

Pidä Apple iPhone XR uuden veroisena

Apple iPhone XR on vuoden 2018 syksyllä julkaistu älypuhelin, jossa on suurikokoinen 6,1” LCD näyttö, joka kattaa etupaneelin lähes kokonaan. Suuri näyttöpinta-ala tuo mukanaan kuitenkin entistä todennäköisemmän vaaran: puhelimen rikkoontuminen on entistä helpompaa, eikä missään nimessä mukavaa. Puhelimen suojaukseen kannattaakin varautua mielellään jo hyvissä ajoin etukäteen ja hankkia sen turvaksi iskunkestävät suojakuoret. Näin vältät puhelimen rikkomisen edullisesti ja vaivattomasti.

Aseta iOS käyttöjärjestelmällä varustettu Apple iPhone XR suojakuorten sisälle ja puhelimen alumiininen runko on suojattuna naarmuuntumista vastaan. Koska kuorten reunat nousevat näytön reunojen yläpuolelle suojaavat ne myös puhelimen näyttöä siihen osuvilta iskuilta. Tämän huomaa esimerkiksi puhelinta tiputtaessa, jos se putoaa näyttöpuoli alaspäin. Näyttö ei olekaan ensimmäinen maahan kolahtava asia, vaan iPhone XR kuoret ottavat iskun itseensä ja ehkäisevät siten näytön pirstaloitumisen.

iPhone XR kuoret tekevät puhelimestasi yksilöllisen 

Monelle käyttäjälle suojakuorten käyttämisen ensisijainen tehtävä on pitää arvokas puhelin ehjänä ja hyväkuntoisena. Tämän jälkeen tulee sitten vasta tyyliseikat ja käytännöllisyys. Voit valita puhelimesi turvaksi esimerkiksi kannellisen suojakotelon tai pelkkiä sivuja ja taustaa suojaavan Apple iPhone XR kuoren. Molempia vaihtoehtoja on yksivärisenä: mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, ruskeana ja valkoisena.

Yhä trendikkäämpää kuitenkin on suojata iPhone XR puhelin kuviollisilla ja värikkäillä kuorilla, jotka suojaamisen lisäksi tekevät puhelimestasi yksilöllisen. Voitkin tehdä puhelimestasi vihdoin esimerkiksi asukokonaisuuteesi täydellisesti sopivan muotiesineen. Erotu joukosta ja uskalla hankkia värikkäät suojakuoret!

Parhaat Apple iPhone XR kuoret

On mahdotonta nimetä yhtä tuotetta yksinkertaisesti kaikista parhaaksi suojaustavaksi iPhone XR puhelimelle. Tämä johtuu siitä, että jokainen käyttäjä haluaa omasta puhelimesta erilaisen: siinä missä toinen haluaa kuljettaa pankkikorttia ja setelirahaa suojakotelon sisällä, haluaa toinen pitää puhelimensa mahdollisimman pienikokoisena ja sirona. Olemmekin pyrkineet vastaamaan erilaisiin mieltymyksiin ja tuomaan tarjolle mahdollisimman kattavan ja monipuolisen iPhone XR kuorivalikoiman. 

Päätä tärkein ominaisuus, jota kuorelta haluat. Pitäisikö sen olla ohut, mahdollisimman suojaava vai tarjota entistä parempaa käytettävyyttä. Valitsit minkä tahansa tuotteen, toimitamme sen sinulle nopeasti vain 1-2 arkipäivässä! Yli 25€ tilaukset ilman minkäänlaisia postikuluja!