iPhone 14 kuoret

Apple iPhone 14 on monelle yksi vuoden odotetuimmista julkaisuista, ja syystäkin. Apple onkin monella tapaa edelläkävijä, joita muut seuraavat ja imitoivat, koska heidän puhelimet ovat ylivertaisia.

Tuotteet

253 tuotetta

iPhone 14-sarja on täällä nyt!

Apple iPhone 14 julkaistiin syksyllä 2022 puhelinmarkkinoille, ja jokainen meistä tietää, että kyseessä on yksi suosituimmista puhelinmalleista tänä vuonna. Tätä Applen "perusmallia" on totta kai jonkin verran päivitetty aiemmasta iPhone 13 mallista, esimerkiksi Applen uusi A16 prosessori, joka peittoaa lähes kaikki muut kevyesti. Miellyttävän kokoinen 6.1" tuuman näyttö sopii kaikkien käteen, ja tämä on yksi monista syistä mikä tekee puhelimesta supersuositun. Apple iPhone 14 on valmistettu alumiinirungosta ja lasista, kuten myös kaksi aikaisempaa mallia. Ilman lasista takaosaa, puhelimen langaton latausominaisuus ei toimisi, mutta tunnettuun tapaan lasi on erittäin herkkää materiaalia. Tästä syystä täytyykin muistakaa suojata puhelin suojakuorella, suojakotelolla taikka lompakkokotelolla.

Inkit-suojakuorista löytyy valinnanvaraa

Suojakuoria löydät valikoimastamme satoja erilaisia, eri väreissä, materiaaleissa sekä kuvioissa. Meidän oman brändin Inkit-kuoret ovat nousseet suureen suosioon ympäri maailman, ja syystäkin. Yli 180 erilaista kuviota suojakuoressa on samalla helppo, sekä vaikea valinta samaan aikaan. Inkit suojakuorivalikoimasta jokainen löytää varmasti itselleen mieleisen vaihtoehdon. Suojakuoret ovatkin monelle se mieleisin vaihtoehto, koska suojakuori pitää puhelimen miellyttävän ohuentuntuisena, sekä sen käyttäminen on vaivatonta. Suojakuori suojaa puhelimen reunat, kulmat ja takaosan, mutta puhelimen näyttö jää tällöin suojaamatta. Siksi on erityisen tärkeää suojata puhelin siihen sopivalla panssarilasilla taikka suojakalvolla. Näiden suojatarvikkeiden avulla puhelin on suojattu jokaisesta kohdasta.

Suojakotelo on kätevä ja helppo suojatarvike puhelimeesi

Suojakotelot sekä lompakkokotelot ovat toinen vaihtoehto, jos haluat suojata iPhone 14 puhelimesi. Suojakotelo suojaa puhelimen kauttaaltaan sen taitettavan kannen ansioita. Suojakotelossa ei aina ole korttipaikkoja, eikä taskuja, mutta jos tällaisista ominaisuuksista pitää, suosittelemme lompakkokoteloa. Apple iPhone 14 mallin lompakkokotelot usein sisältävät vähintään kaksi korttipaikkaa, usein enemmänkin. Tämä on kätevää, koska voit samassa paketissa ottaa mukaasi iPhone 14 puhelimesi ja tärkeimmät korttisi, unohtamatta käteistä. Vaikka suojakoteloissa ja lompakkokoteloissa on taitettava kansi suojana näytölle, suosittelemme aina käyttämään näytönsuojaa lisänä. Usein ikävät puhelimen putoamiset tapahtuvat, kun puhelin on kädessäsi ja kotelon kansi auki. Löydät valikoimastamme useita erilaisia näytönsuojia, esimerkiksi panssarilasit ja suojakalvot. Rohkeasti tutustumaan meidän Apple iPhone 14 suojakuori, suojakotelo ja panssarilasi valikoimaamme, ja hanki itsellesi mieleiset suojatarvikkeet jopa ennen puhelimen saapumista. Tällöin puhelimesi ei ole sekunttiakaan ilman suojausta, kun tarvikkeet löytävät valmiina kotoa.