iPhone 13 Pro kuoret

Meiltä löytyvät iPhone 13 Pro kuoret ovat tehty suojaamaan arvokasta puhelintasi iskuja ja muita kolhuja vastaan. Valikoimastamme löytyy runsas määrä erilaisia iPhone 13 Pro suojakuoria, joista löytyy varmasti mieluinen tuote suojaamaan puhelintasi.

Tuotteet

272 tuotetta

Apple iPhone 13 Pro kuoret suojaavat huippupuhelimesi

Kädessäsi on uusi ja arvokas puhelin. Uuden puhelimen oston jälkeen tärkein asia on suojata puhelin asiaankuuluvalla tavalla. Iphone 13 Pro suojakuoret tuovat puhelimeesi käytännöllisyyttä ja suojaa. Suojakuoret mahdollistavat myös paremman otteen puhelimesta, koska nykypuhelimet ovat usein liukkaita pinnoiltaan. Valikoimamme iPhone 13 Pro kuorilla tämä ongelma jää unholaan, valitsitpa sitten kovamuovisen, nahkaisen tai ultraohuen suojakuoren. Suuresta valikoimastamme löydät varmasti sinua miellyttävän kuoren!

iPhone 13 Pro suojakuoren valinta

Verkkokaupastamme löytyy erilaisia suojausratkaisuja aina pelkästä takakuoresta enemmän suojaaviin lompakkokoteloihin. Mikäli haluat mahdollisimman huomaamattoman suojan, on läpinäkyvä ultraohut suojakuori sinun valintasi. Paksummasta muovista tehdyistä iPhone 13 Pro kuorista löytyy paljon eri värejä ja upeita designejä. Näistä saa pitävän otteen ja takakuoren reunat yltävät näytön reunoille asti suojaten myös näyttöä jos puhelin sattuisi tipahtamaan maahan. Näiden lisäksi meiltä löytyy klassiset lompakkokotelot, joiden näytön päälle taittuva läppä suojaa samalla myös näyttöä. Iphone 13 Pro lompakkokotelot ovat myös käytännöllisiä, koska niistä löytyy korttipaikat 1-3 kortille joten voit parhaassa tapauksessa jättää lompakon kotiin. Koteloista löytyy magneetilla toimiva sulkumekanismi, joka helpottaa puhelimen jokapäiväistä käyttöä.

Näytön suojaus on ehdottoman tärkeää

Uuden puhelimesi arvokkain osa on sen näyttö. Jotta puhelimen suojaus olisi täydellinen, kannattaa suojakuorien lisäksi puhelimeen ostaa iPhone 13 Pro panssarilasi. Tämä on edullinen suoja näytölle, koska rikkoutuneen näytön vaihto saattaa pahimmassa tapauksessa maksaa satoja euroja. Jos puhelin tippuu maahan, panssarilasi saattaa rikkoutua mutta itse näyttö pysyy useimmiten ehjänä. Tilaa meiltä iPhone 13 Pro suojakuoret ja panssarilasit niin saat maksuttoman toimituksen yli 25 euron tilauksiin ja kaupan päälle ystävällisen asiakaspalvelun. Tervetuloa ostoksille suomalaiseen Mobiilitukkuun!