iPhone 12 kuoret

Apple iPhone 12 kuoret ovat tämän vuoden odotetuimman puhelimen tärkein turva. Tämä näyttävä uutuus noudattaa tuttua Applen linjaa, ja puhelin muistuttaakin paljolti aikaisempia malleja.. Toimitamme tuotteet sinulle nopeasti 1-3 arkipäivässä!.

Tuotteet

262 tuotetta

Apple iPhone 12 – sarjalaiset ovat täällä!

Apple iPhone 12 julkaistiin syyskuussa 2020, kolmen muun uuden Apple puhelimen ohella. Apple iPhone 12 omaa Super Retina OLED- näytön, joka nostaa tasoansa ja onkin markkinoiden korkeinta huippua. Puhelimesta löytyy jopa neljä takakameraa ja etupuolelta löytää Applen puhelimista tutun ”notchin”. Kuten joka syksy, on Apple iPhone 12 tämän vuoden odotetuimpia julkaisuja ja kilpailee parhaimman puhelimen tittelistä. On todella tärkeää suojata tämä kallis ja tyylikäs puhelin sille sopivilla suojakuorilla ja panssarilasilla! Kukaan ei halua, että puhelin menee rikki tai sen arvo laskee? Kuoret pitävät huolen tästä!

Suojatarvikkeet lisäävät käyttöikää

Miksikö iPhone 12 puhelimelle kannattaa suojatarvikkeita ostaa? Yksiselitteinen selitys on, että se lisää puhelimen käyttöikää. Ilman minkäänlaista suojaa puhelin saattaa rikkoontua jo ensimmäisen viikkojen aikana ja tämän vuoksi onkin tutkittu, että jopa 80% älypuhelimen käyttäjistä käyttää suojaa puhelimessaan. Tämä onkin hyvä asia, sillä hankkimalla pelkästään ohuet läpinäkyvät Apple iPhone 12 suojakuoret sekä vaikkapa näytön panssarilasin, pidät puhelimesi jo kauttaaltaan turvassa. Puhelimen korjauksen kulujen periminen vakuutuksesta voi olla todella työlästä ja usein vaatia omavastuumaksujen maksua, jonka myötä hankkimalla oikeanlaiset puhelimen suojat, pääsee asiassa huomattavasti helpommalla ja edullisemmin.

Ovatko iPhone 12 lisätarvikkeet tulleet jo tutuksi?

Suosituimpia tuotteita, joita asiakkaamme puhelimilleen ostavat suojien lisäksi, ovat tietysti kaapelit ja laturit sekä monenlaiset erilaiset puhelinpidikkeet. Loistava yhdistelmä, jonka olemme vuosien saatossa huomanneet, on iPhone 12 suojakuoret, näytön panssarilasi sekä puhelimen takapuolelle vielä kätevä PopSocket puhelinpidike. Pidikkeen avulla puhelimesi käyttäminen on helpompaa ja näppärämpää! Kaiken tämän saat meiltä Mobiilitukusta, ilmaisella toimituksella! Toimitamme tuotteesi viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä ja kaiken päälle tarjoamme myös ilmaisen palautuksen ja vaihdon. Apple iPhone 12 kuorien tilaaminen on helppoa, siksi meillä onkin jo yli 150 000 tyytyväistä asiakasta!