Langattomat laturit

Langaton laturi lataa kaikkia Qi-lataustekniikkaa, eli langatonta latausta tukevia laitteita. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S9, S8 ja S7, Samsung Galaxy Note8 ja Note 9, Apple iPhone 8 ja X. Langaton lataus Qi-tekniikka löytyykin lähes kaikista uusista kalliimman hintaluokan laitteista ja sitä kannattaakin ehdottomasti hyödyntää. Langaton laturi kiinnitetään tavallisen laturin tapaisesti seinään ja sen jälkeen puhelin asetetaan sen päälle, jolloin se latautuu. Sinun ei tarvitse ottaa puhelimestasi kuoria irti ladatessasi sitä, koska Qi-lataustekniikka toimii myös suojakuorien läpi. Jos puhelimestasi löytyy tämä upea tekniikka, niin suosittelemme lämpimästi sen hyödyntämistä. Toimitamme kaikki langattomat laturit kotimaisesta varastostamme nopealla ja ilmaisella toimituksella. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Langattomat laturit

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Langatonta latausta eli Qi-lataustekniikkaa tukevia laitteita löytyy jo useilta eri valmistajilta

     Langattomalla laturilla lataat kaikkia laitteita, jotka tukevat langatonta latausta, eli Qi-lataustekniikkaa. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S9, S8 ja S7, Samsung Galaxy Note8 ja Note 9, Apple iPhone 8 ja X. Lisäksi langatonta latausta tukevia laitteita löytyy useita lisää ja langaton lataus löytyykin lähes kaikista uusista kalliimman hintaluokan hyvin varustelluista laitteista. Qi-lataustekniikka onkin yleistynyt viime aikoina huomattavasti ja jos omistat laitteen, josta tämä hieno ominaisuus löytyy, niin suosittelemme lämpimästi hyödyntämään sitä.

     Langatonta laturia käyttäessäsi sinun ei tarvitse miettiä ylimääräisiä johtoja ja kaapeleita

     Langaton laturi on moderni ja tyylikäs vaihtoehto lataukselle. Langaton laturi kiinnitetään seinään ja puhelimesi latautuu, kun asetat sen alustan päälle. Ladatessasi sinun ei tarvitse ottaa puhelimestasi suojakuoria pois, koska langaton laturi lataa laitettasi kuorien ollessa puhelimesi turvana. Omistaessasi tällaisen tuotteen sinun ei tarvitse enää miettiä epäsiistejä johtoja roikkumassa pistokkeesta, sillä niitä ei yksinkertaisesti enää ole. Samalla langattomalla laturilla lataat kaikkia langatonta latausta tukevia laitteitasi, joten sinun ei tarvitse omistaa jokaiselle laitteelle omaa laturia. 

     Langattomia latureita useilla eri ominaisuuksilla ja eri värisinä

     Langaton latureita löydät useilta eri valmistajilta, eri kokoisina ja eri ominaisuuksilla varustettuna. Suurin langattomien latureiden valmistaja on Samsung, joka on valmistaa useita eri kokoisia ja näköisiä tuotteita. Pienimmät langattomat laturit ovat lähes huomaamattomia, kun taas suurimmat niistä ovat jo huomattavasti suuremman kokoisia. Jotkut langattomat latu

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä