USB-C

Erillinen USB-C kaapeli on loistava hankinta puhelimesi tai tabletin lisätarvikkeeksi. Valikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia USB-C kaapeleita ja muita tarvikkeita kuten autolatureita ja verkkovirtalatureita. Valikoimastamme löytyy myös monipuolisesti eri värisiä USB-C kaapeleita esimerkiksi Powerstarilta, Cellyltä ja Purolta. Voit siis valita itse millaiseen ympäristöön omat USB-C kaapelit valitset. Voit hankkia johtoja ja tarvikkeita esimerkiksi autoon, makuuhuoneeseen tai mökille, jonne kuhunki tarve voi vaihdella. Tule siis ostoksille meille Mobiilitukkuun ja tilaa omat USB-C kaapelisi ja tarvikkeet salaman nopealla - täysin ilmaisella toimituksella suoraan postilaatikkoosi. Muistathan, että myös USB-C kaapelit voi vaihtaa tai palauttaa täysin ilmaiseksi. Ja jos mitä tahansa ongelmia ilmeneekään, asiakaspalvelumme palvelee aina nopeasti ja iloisesti!

USB-C

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    USB-C kaapelit ja tarvikkeet - uusi standardi tekee tuloaan

    USB-C kaapelin liitinstardardi on ollut markkinoilla jo usean vuoden, mutta vasta vastikään tämä teknologia on löytänyt tiensä uusimpiin puhelimiin. Vielä pari vuotta sitten USB-C liittimellä varustettu puhelimet olivat yleensä ylemmän hintaluokan ns lippulaivamalleja, mutta pikkuhiljaa tämä on löytänyt tiensä myös edullisempiin puhelinmalleihin. Sinun kannaltasi tämä tarkoittaa entistä helpompaa johdon käyttöä. USB-C kaapelit ovat siinä mielessä hyviä, että niitä voi käyttää kummin päin vain, eli johdon asennolla ei ole väliä. USB-C kaapeleissa ja tarvikkeissa ei ole siis enää sitä ongelmaa, että ensimmäisellä yrittämällä kaapeli ei sopisi ladattavaan laitteeseen.

    USB-C kaapelit ja tarvikkeet monenlaiseen käyttöön

    Millaisia USB-c kaapeleita, tarvikkeita ja latureita sitten meiltä Mobiilitukusta löytyykään? Voisi jo sanoa, että monenlaisia! Esimerkiksi USB-C kaapeleita löytyy useilta eri valmistajilta kuten Powerstar, Puro, Celly sekä Huawei. Tämän lisäksi valikoimassamme löytyy mahtavia ja trendikkäitä värejä erilaisista USB-C kaapeleista ja tarvikkeista. Suosituimpia värejä on ollut ruusukultainen ja kultainen johto ja sama näkyykin toki myös suojaustuotteiden myynnissä. Värin lisäksi voit valita ehkäpä meidän mielestämme tärkeimmän ominaisuuden eli USB-C kaapelin pituuden. Eri pituiset USB-C kaapelit löytyvät kätevästi kaupastamme: yhden metrin kaapelin lisäksi valikoimassamme on myös 1,5 metrin, 2 metrin ja jopa 3 metrin pituisia tuotteita. Mitä pidempi USB-C kaapelisi on, sitä kätevämpää ladattavan laitteen käyttö on. Pitkä USB-C kaapeli helpottaa puhelimen käyttöä vaikkapa silloin, k

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä