Micro-USB

Micro-USB kaapelit ovat yksiä yleisimpiä käytössä yhä edelleen olevista kaapelityypeistä. Niitä on käytetty jo vuosien ajan mm. puhelimien latauksessa ja tiedonsiirrossa. Löydät tästä valikoimasta kaikki erilaiset valikoimamme Micro-USB kaapelit ja ne sopivat moitteettomasti käytettäväksi jokaisen puhelinvalmistajan laitteiden kanssa. Ensimmäisenä sinun tulee valita, kuinka pitkän Micro-USB kaapelin haluat. Puhelinten mukana tulevat kaapelit ovat tyypillisesti vain noin 1m mittaisia, joten suosittelemme suosiolla tutustumaan pidempiin vaihtoehtoihin. Esimerkiksi 2m mittainen Micro-USB johto on erinomainen valinta, sillä se yltää helposti virtapistokkeen luota puhelimeen, jolloin laitteen lataaminen ja käyttäminen samaan aikaan onnistuu vaivattomasti. Tutustu kattavaan valikoimaan ja laita se samoin tein tilaukseen. Toimitamme kaikki tilaukset nopeasti ilman mitään postikuluja!

Micro-USB

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lataukseen ja tiedonsiirtoon sopivat Micro-USB kaapelit

    Micro-USB kaapelit ovat ehkä maailman yleisimmin käytettyjä johtoja, sillä niitä on löytynyt vuosien ajan arjen erilaisista laitteista kuten puhelimista, digikameroista ja kaikenlaisista muista elektronisista vempaimista. Kaapeleiden tarkoituksena on joko siirtää tietoa (esimerkiksi puhelimen ja tietokoneen välillä) tai ladata laitetta. Jokainen Micro-USB päällä varustettu johto tekeekin molemmat näistä tehtävistä moitteettomasti. 

    Ulkoisesti samanlaisissa Micro-USB kaapeleissa saattaa kuitenkin olla hiuksen hienoja eroja. Siinä missä toisen latausteho on vaivaisen 1A:n verran, saattaa toisessa olla 2.4A:n latausteho. Ero on siinä mielessä merkittävä, että suuremmalla teholla varustettu kaapeli lataa puhelinta heikompitehoista nopeammin. Yleensä suurempi teho tuo mukanaan myös lisää hintaa, mutta ei paljoakaan, sillä Micro-USB johdot ovat niin laajasi käytettyjä.

    Minkä mittainen johto sopisi sinulle?

    Micro-USB kaapeleita on saatavilla pienimmillään noin 1m mittaisina ja suurimmillaan 3m mittaisina vaihtoehtoina. Yleensä puhelimen mukana toimitettavat johdot ovat pituudeltaan maksimissaan 1,5m mittaisia, mutta tarvikekaapeliksi suosittelemme vähintään 2m mittaisia Micro-USB kaapeleita. Syy tähän on selvä: pidempi johto on huomattavasti monikäyttöisempi verrattuna lyhyempään. Kahden metrin mittaista Micro-USB päällä varustettua johtoa pystyy käyttämään helposti samaan aikaan, kun lataat puhelintasi. Esimerkiksi sohvalla istuminen ja puhelimen lataaminen samaan aikaan onnistuu pitkällä johdolla helposti. 

    Kun olet valinnut omaan käyttöösi sopivan pituuden, niin sinun kannattaa tutustua ulkonäköön. Yleisimmin Micro-USB kaapelit on päällystetty muovikuorella. Mikäli vaadit huomattavan suurta kestävyyttä omalta latausjohdo

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä