Lightning

Lightning kaapelit sopivat vain Apple laitteisiin ja ne on tarkoitettu sekä laitteiden lataamiseen että synkronointiin. Liittimen hyvänä puolena on, että se sopii latausporttiin molemmin päin, jolloin liittimen asettaminen paikoilleen on helpointa mahdollista. Apple laitteiden mukana toimitettavat Lightning kaapelit ovat tyypillisesti alle metrin mittaisia. Ne ovat jopa liian lyhyitä, jotta käyttäminen olisi miellyttävää. Suosittelemmekin valitsemaan tarvikekaapelin, joka on mitaltaan vähintään 1,5m. Tällöin lataaminen onnistuu silloinkin, kun virtapistoke on hieman kauempana puhelimesta. Kaikki valikoimamme Lightning kaapelit ovat Mfi sertifioituja, joten ne toimivat moitteettomasti sekä iPhone puhelinten että iPad tablettien kanssa. Tutustu kattavaan Lightning kaapeleiden valikoimaamme, löydä oma suosikkisi ja laita se tilaukseen. Toimitamme tilauksesi nopeasti, ilman postikuluja!

Lightning

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple yhteensopivat Lightning kaapelit

    Apple julkaisi Lightning liittimen samalla, kun se julkaisi iPhone 5 puhelimen vuonna 2012. Tämän jälkeen liitintyyppi on ollut käytössä jokaisessa valmistajan julkaisemassa laitteessa. Liittimen etuna on, että se on molemmin päin samanlainen, joten esimerkiksi kaapelin liittäminen paikoilleen onnistuu todella helposti!

    Lightning kaapelit ovat yhteensopivia kaikkien Apple iPhone puhelimien, iPad tablettien ja iWatch kellojen kanssa. Kaapelit asetetaan laitteissa oleviin Lightning portteihin, josta kulkee sekä virtaa että tiedonsiirtoa. Akku latautuu nopeasti ja kätevästi, kun toinen pää on liitettynä verkkopistokkeeseen. Tietokoneeseen liitettynä voit helposti synkronoida Lightning kaapelilla esimerkiksi laitteesi musiikkitiedostot tai ottaa varmuuskopion pahan päivän varalle.

    Pitkä vai lyhyt Lightning kaapeli?

    Apple toimittaa kaikkien laitteidensa mukana Lightning kaapelin, joka on pituudeltaan vain 0,75 metriä. Tämä on melkoisen lyhyt vaihtoehto, etenkin jos on tarkoitus ladata puhelinta tai tablettia ja käyttää sitä samaan aikaan. Pistokkeet, kun tuppaavat olemaan yleensä lattian rajassa melko kaukana sohvasta. Tämän vuoksi suosittelemme valitsemaan vähintään 1,5 metrin mittaisen Lightning kaapelin, sillä sen avulla lataaminen ja synkronointi onnistuu kätevästi hieman pidemmänkin etäisyyden takaa. Itse suosittelemme kahden metrin mittaisia kaapeleita, sillä niiden kanssa puhelimen käyttö onnistuu helposti lähes jokaisessa tilanteessa. Jos tuntuu, että kahden metrin kaapeli ei riitä, niin siinä tapauksessa kolmen metrin johto Lightning päällä on täydellinen valinta.

     Lightning kaapeleita on saatavana monissa eri väreissä ja monenlaisilla pintamateriaaleilla. Tyypillisesti johtojen päällyste on valmistettu joustavasta muovista, joka on väriltään pääasiassa mustaa tai valk

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä