Langattomat laturit

Langaton laturi lataa kaikkia Qi-lataustekniikkaa, eli langatonta latausta tukevia laitteita. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S9, S8 ja S7, Samsung Galaxy Note8 ja Note 9, Apple iPhone 8 ja X. Langaton lataus Qi-tekniikka löytyykin lähes kaikista uusista kalliimman hintaluokan laitteista ja sitä kannattaakin ehdottomasti hyödyntää. Langaton laturi kiinnitetään tavallisen laturin tapaisesti seinään ja sen jälkeen puhelin asetetaan sen päälle, jolloin se latautuu. Sinun ei tarvitse ottaa puhelimestasi kuoria irti ladatessasi sitä, koska Qi-lataustekniikka toimii myös suojakuorien läpi. Jos puhelimestasi löytyy tämä upea tekniikka, niin suosittelemme lämpimästi sen hyödyntämistä. Toimitamme kaikki langattomat laturit kotimaisesta varastostamme nopealla ja ilmaisella toimituksella. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Langatonta latausta eli Qi-lataustekniikkaa tukevia laitteita löytyy jo useilta eri valmistajilta

    Langattomalla laturilla lataat kaikkia laitteita, jotka tukevat langatonta latausta, eli Qi-lataustekniikkaa. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S9, S8 ja S7, Samsung Galaxy Note8 ja Note 9, Apple iPhone 8 ja X. Lisäksi langatonta latausta tukevia laitteita löytyy useita lisää ja langaton lataus löytyykin lähes kaikista uusista kalliimman hintaluokan hyvin varustelluista laitteista. Qi-lataustekniikka onkin yleistynyt viime aikoina huomattavasti ja jos omistat laitteen, josta tämä hieno ominaisuus löytyy, niin suosittelemme lämpimästi hyödyntämään sitä.

    Langatonta laturia käyttäessäsi sinun ei tarvitse miettiä ylimääräisiä johtoja ja kaapeleita

    Langaton laturi on moderni ja tyylikäs vaihtoehto lataukselle. Langaton laturi kiinnitetään seinään ja puhelimesi latautuu, kun asetat sen alustan päälle. Ladatessasi sinun ei tarvitse ottaa puhelimestasi suojakuoria pois, koska langaton laturi lataa laitettasi kuorien ollessa puhelimesi turvana. Omistaessasi tällaisen tuotteen sinun ei tarvitse enää miettiä epäsiistejä johtoja roikkumassa pistokkeesta, sillä niitä ei yksinkertaisesti enää ole. Samalla langattomalla laturilla lataat kaikkia langatonta latausta tukevia laitteitasi, joten sinun ei tarvitse omistaa jokaiselle laitteelle omaa laturia. 

    Langattomia latureita useilla eri ominaisuuksilla ja eri värisinä

    Langaton latureita löydät useilta eri valmistajilta, eri kokoisina ja eri ominaisuuksilla varustettuna. Suurin langattomien latureiden valmistaja on Samsung, joka on valmistaa useita eri kokoisia ja näköisiä tuotteita. Pienimmät langattomat laturit ovat lähes huomaamattomia, kun taas suurimmat niistä ovat jo huomattavasti suuremman kokoisia. Jotkut langattomat latu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä