Mobiilitukku / 10.02.2023

Mikä ihmeen Hydrogel suojakalvo?

Hydrogel suojakalvo on erinomainen tapa suojata kaareva puhelimen näyttö. Tutustu tarkemmin tähän kalvomalliin.
Mikä ihmeen Hydrogel suojakalvo?

Näytön suojaaminen on koko ajan entistä tärkeämpää, kun puhelimien hinnat kasvavat entisestään ja puhelin on meille entistä tärkeämpi kommunikoinnin ja oikeastaan kaiken muunkin tekemisen väline. Uudet puhelimet ovat kuitenkin usein näytön reunoiltaan kaarevia ja tämä aiheuttaa haasteita erityisesti panssarilasien valmistamiseen ja käyttämiseen. Mikä siis avuksi? Hydrogel suojakalvo on ainakin loistava vaihtoehto.

Hydrogel suojakalvon hyvät puolet

Mikä tämä nimihirviö sitten oikein ja on kuinka se eroaa tavan muovisista suojakakalvoista tai lasisista panssarilaseista? Tärkein ero suojakalvoon on se, että hydrogel kalvo on valmistettu joustavasta TPU-muovista, jonka ansiosta kalvo mukautuu näytön muotoihin erinomaisesti. Kalvo kiinnittyy helposti ja kestäväsi myös kaikista kaarevareunaisempiin puhelimiin, kuten vaikkapa OnePlus 10 Pro tai Samsung Galaxy S20 Ultra puhelimien näyttöihin. Tämän lisäksi kun kalvo on kerran saatu asennettua, pysyy se todella tiukasti näytössä kiinni, eikä irtoa ajankaan myötä.

Mutta entä sitten se suojaavuus? Suojaavuudeltaan Hydrogel suojakalvot asettuvat ikäänkuin panssarilasin ja tavallisen suojakalvon väliin. Kalvossa on panssarilasin tavoin kerroksittainen rakenne, minkä tarkoituksena on estää iskujen ja kolhujen jatkumista näyttöön saakka. Kuinka kuitenkin itse kuvailisimme, ei kalvo ole aivan niin iskuilta suojaava kuin panssarilasi, mutta taas suojaa erinomaisesti naarmuilta ja pienemmiltä kolhuilta. Tämän lisäksi kalvon pinta tuntuu mukavalta käyttää eikä sen irtoamisesta tai hajoamisesta tarvitse huolehtia. Siksi Hydrogel suojakalvo on loistovalinta kaarevareunaisille puhelimille.

Jos olet harkinnut tälläisen näytön suojan hankintaa, kurkkaa tästä koko Hydrogel Suojakalvovalikoimamme. Alta löydät myös videon kalvon oikeaoppiseen asentamiseen, sillä se voi olla ensikertalaiselle hieman kinkkistä puuhaa!

hydrogel

Hydrogel suojakalvon asennus #1

Hydrogel suojakalvon asennus #2