Mobiilitukku / 13.02.2023

Paras suoja puhelimelle? Ultraohut suojakuori

Ultraohut suojakuori on yksi verkkokauppamme kestosuosikeista. Jos haluat pitää puhelimesi ohuena, mutta suojassa, on Ultraohut kuori hyvä valinta. Tutustu kuoreen tarkemmin!
Paras suoja puhelimelle? Ultraohut suojakuori

Kun haluat pitää puhelimesi mahdollisimman ohuena, mutta suojata sitä silti runkoon kohdistuvilta osumilta, on Ultraohut suojakuori erinomainen vaihtoehto. Huomaamaton, ohut ja läpinäkyvä ovat Ultraohueen kuoreen liitettäviä adjektiiveja. Olisiko tämä kuorimalli täydellinen juuri sinun puhelimeesi?

Ultraohut-suojakuori-blogi-1

Ultraohut suojakuori on kautta aikojen yksi suosituimmista suojakuorista verrkokaupassamme. Eikä ihme, sillä suojakuori on vain 0,3mm ohut, joten tämä mahtuu jo pienempiinkin Leviksiin niiden repeämättä! Mikä tälläisissä pehmeissä suojakuorissa on etuna, ei ne ole niin pirun liukkaita, kuten itse puhelimet usein meinaavat olla. Kokemusta puhelimen lipeämisestä? Tämä puhelimen liukkaus tuppaa myös olemaan yksi yleisimpiä ongelmia, mitä suojakuorilla halutaan korjata. Tavallaan suojakuorella korjataan se itse syvin ongelma eli se, että puhelin ylipäänsä tippuu kädestä.

Ultraohut-suojakuori-blogi-2

Ultraohut suojakuori ja kaikki muutkin suojakuoret tarvitsevat ehdottomasti AINA näytön panssarilasin kaverikseen. Näyttö on se mikä puhelimesta herkimmiten hajoaa, joten luulisi olevan luonnollista, että se halutaan ensiksi suojata.

Tämä kyseinen kuori on vain 0,3mm paksu, joten pahimpia asvalttiosumia tai pahimpia iskuja kuori ei pelasta. Yleisimmin tämäkin riittää, ja parantunut pito vähentää putoamisia radikaalisti. Onneksi valikoimassamme on myös suojaavampia kuorivaihtoehtoja, kuten lähes kaikille puhelimille löytyvä Shockproof suojakuori.

Aloita tästä

Parhaat suojat meiltä! Valitse laitteesi malli ja tutustu valikoimaamme:

1
2