Mobiilitukku / 13.02.2023

Millainen on paras suoja puhelimelle? #Suojakotelo

Haluatko löytää parhaan tavan suojata puhelimesi? Tutustu suojakoteloon tarkemmin ja tiedät, onko se täydellinen sinulle
Millainen on paras suoja puhelimelle? #Suojakotelo

Meiltä usein kysytään usein, että mikä oikein olisi paras suoja omalle puhelimelle. Noh.. Sepä riippuu, yllätys yllätys, aivan täysin ihmisestä. Toiset immeiset haluavat puhelimensa sellaiseen suojaan, että edes sirkkeli ei puhelinta tuhoaisi, toiset taas toivovat huomaamatonta ja mahdollisimman ohutta suojaa. Tällä kertaa tutustumme tarkemmin kannelliseen suojakoteloon!

Lompakko suojakotelo – varma valinta

Tällä hetkellä suosituin suojaustuote on ehdottomasti erilaiset lompakko suojakotelot. Oletko huomannut, että käteisen rahan vähetessä muutaman kortin avulla pärjää päivästä toiseen ilman ongelmia? Siksi lompakko suojakotelot ovatkin käteviä, sillä ne kuljettavat oikeastaan kaiken tarpeellisen huomattavasti pienemmässä tilassa.

Lompakko-Suojakotelo-Auki-Musta-1

Sen lisäksi, että lompakko suojakotelo on ominaisuuksiltaan näppärä, suojaa se myös puhelimesi tavallisia taustakuoria paremmin! Kotelon kansi suojaa puhelimen helpoiten rikkoutuvaa osaa eli näyttöä. Jokainen meistä varmasti tietää ja tuntee useamman henkilön, jonka näyttö on mennyt tuhannen pirstaleiksi useammin kuin kerran.

Lompakko-Suojakotelo-Mies-Musta-1

Jos jotakin tästä kirjoituksesta kannattaa oppia, on että suojakuori tai kotelo ei pelasta yksin puhelintasi. Ehkäpä kauppamme paras tuote on ehdoton oma suosikkini eli panssarilasi. Jotkut käyttävät tästä termiä suojalasi, jotkut panssarikalvo – tyyli on vapaa. Kuvailen panssarilasia usein eräänlaisena halpana henkivakuutuksena, joka pelastaa useat kerrat varmalta masennukselta. Jos oma puhelimesi putoaisi säpäleinä maahan, kyllä saattaisi itku irrota ja ärräpäät lentää!

Toki lompakkomallisessa suojakotelossa kääntöpuolena on se, että kotelo tuo hieman paksuutta puhelimeen ja on hieman köykäisempi kuljettaa. Siksipä tämä ei olekaan jokaisen puhelimen omistajan valinta, vaan myös ohuemmat kuoret ovat suosittuja suojausvaihtoehtoja.

Aloita tästä

Parhaat suojat meiltä! Valitse laitteesi malli ja tutustu valikoimaamme:

1
2