Puhelimen Työkalut

Mikäli on aika päivittää näyttö tai akku upouudeksi, niin olet löytänyt juuri oikeaan paikkaan. Valikoimamme puhelimien työkalut ovat mitä mainioin kaveri näihin operaatioihin.. Tervetuloa tutustumaan kattavaan valikoimaamme kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

12 tuotetta

Puhelimen työkalut - mitä kaikkea niillä voi tehdä?

Puhelimen työkalusarja sisältää kaikki tarvittavat välineet, joita tarvitset esimerkiksi puhelimen näytön tai akun vaihtamiseen. Työkalusarjat on suunniteltu nimenomaan puhelimien korjaukseen kotioloissa. Enää sinun ei tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi korjauksesta, vaan kaikki hoituu näppärästi ja nopeasti kotoasi käsin. Työkaluja voi myös oikein kätevästi soveltaa tarvittaessa muillekin laitteille, kuten tietokoneille, tableteille tai vaikka pelikonsolin korjaukseen.

Olisiko siis jo aika päivittää vanhan ja kenties rikkoontuneen tai kärsineen tilalle täysin upouutta? Korjaamalla entistä laitetta säästät rahaa, aikaa ja samalla vielä myös luontoa. Rahaa voit säästää puhelinmallista riippuen jopa useita satoja euroja ja aikaa sinulla säästyy, kun puhelinta ei tarvitse lähetellä edestakaisin korjauksia varten. Luontoa puolestaan tässä tapauksessa säästät kun korjaat “vanhaa” etkä hanki kokonaan uutta puhelinta. Kyseessä on siis ehdottomasti win-win tilanne.

Puhelimen työkaluilla helpotat operaatiota

Tarjoamme puhelinten näyttöjen ja akkujen mukana aina tarvittavat työkalut, jotta vaihto sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Nyt voit kuitenkin hankkia itsellesi pelkästään työkalut ilman sen suurempia ostoksia! Työkalusarjojen lisäksi meiltä löytyy toinen toistaan kätevämpiä ja tehokkaampia apureita nimenomaan puhelimen korjausta varten. Valikoimassamme on työkalujen kaveriksi esimerkiksi elastista liimaa ja kaksipuolista teippiä, jotka ovat omiaan kiinnitettäessä näyttöä paikalleen. Meillä on myös muutamia erilaisia mattoja, jotka eivät luista pöydältä. Niissä on myös erittäin hyvä säilyttää vaikka ruuveja ja muita pieniä osia, joita operaation aikana tulee. Meiltä löytyy myös antistaattisia pinsettejä ja sim-kortin vaihtotyökaluja, joten kaikki tarvittava löytyy kätevästi samasta paikasta!

Miksi tilata Mobiilitukusta?

Me olemme kotimainen yritys, jonka tarina lähti liikkeelle ihan harrastemielessä. Tällä hetkellä majailemme Lehmossa lähellä Joensuuta ja kiitos teidän asiakkaiden meillä on ikiomat toimitilat, jotka ovat auttaneet meitä parantamaan ja kehittämään oikeastaan koko toimintaamme. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta ja tästä syystä olemme panostaneet paljon esimerkiksi nopeaan toimitukseen, suureen tuotevalikoimaan ja asiakaspalveluun, koska teitä asiakkaita varten me tätä teemme. Meiltä löydätkin alan yhden kattavimmista valikoimista todellakin kilpailukykyiseen hintaan! Lisäksi toimitus on täysin ilmainen ostoskorin summan ylittäessä 15 euroa.