Puhelimen Takakannet

Onko puhelimesi takakansi naarmuilla tai kolhuilla? Eikö arvokas laitteesi enää näytä samalta kuin se näytti uutena? Haluaisitko korjata puhelimen, mutta pelkäät sen olevat kallista ja hidasta? Ratkaisu tähän on puhelimen takakannen vaihtaminen itse! Itse työ on helppoa, nopeaa ja todella edullista, sillä suurin osa takakansista maksaa vain reilun 10€ ja mukana tulee tarvittavat työkalut

Tuotteet

29 tuotetta

Puhelimen takakansi halkesi – mitä tehdä? 

Eikö puhelimessasi ollut suojakuoria ja puhelimesi putosi maahan ja takakanteen tuli jälkiä tai jopa halkesi kokonaan? Ei hätää, sillä tuotteidemme avulla voit päivittää naarmuisen, haljenneen tai muuten vain kolhuisen puhelimen takakannen uuteen ja näin piristää puhelimesi ulkonäköä merkittävästi. Takakannen vaihtaminen on kaiken lisäksi helppoa ja nopeaa. Usein muoviset takakannet ovat monessa puhelinmallissa kiinni tarrapinnalla, jolloin takakannen irroitus on helppoa. Usein pelkkä ”pry-työkalu” riittää, eli työkalu, jolla kannen ja rungon välistä kampeamalla kansi irtoaa melkein kuin itsestään. 

Miksi puhelimen korjaaminen itse kannattaa?

Puhelimen korjaaminen ns. huoltoliikkeissä on usein kallista ja toimitus huoltoon maksaa. Kaiken lisäksi saatavilla ei edes ole varaosia muihin kuin lippulaivapuhelimiin. Siksi verkkokaupassa valttina on, että varaosavalikoima on usein suuri ja tuotteet todella edullisia. Näin korjaamalla puhelimen itse, voi säästää jopa 80% huoltokustannuksissa huoltoliikkeiden korjaushintoihin tai uuden puhelimen ostoon verrattuna. Vaihtamalla takakannen itse säästät siis selvää rahaa. Tämän lisäksi teet ekologisen teon, sillä korjaamalla puhelimen pidennät sen käyttöikää ja vähennät turhan elektroniikka jätteen määrää.

Onko puhelimen takakannen vaihtaminen vaikeaa?

Puhelimen korjaaminen itse on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa kuin moni voisi ajatella. Kun kännykkään vaihdetaan näyttöä, menee tässä aikaa usein noin 30 minuuttia, riippuen tietysti kuinka kokenut vaihtamisessa on. Sama pätee takakannen vaihtamiseen, mutta tässä parhaimmillaan menee vain 5-10 minuuttia. Irrotettavia osia on ainoastaan kameraan liittyvät komponentit, mutta muuten vaihtaminen on vain ”irrota ja kiinnitä” tyyppinen prosessi. Jos tarvitset vaihtamiseen liittyvissä asioissa apua, asiakaspalvelumme palvelee aina puhelimitse, chatissa kuin sähköpostissakin.